Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό έως 30 Μαρτίου
Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό έως 30 Μαρτίου

Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό έως 30 Μαρτίου

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διεξάγονται από τις 22.00 έως και τις 06.00 της επομένης.
RE+D magazine
27.03.2024

Από σήμερα 27 Μαρτίου έως και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικά τμήματα στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διεξάγονται από τις 22:00 έως τις 06:00 της επομένης λόγω εκτέλεσης εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος.

Πιο συγκεκριμένα, στην Αττική Οδό θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα:

  • Αποκλεισμός σήραγγας Βριλησσίων στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο
  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας στη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, η κυκλοφορία από Ελευσίνα προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο / Κατεχάκη θα εκτρέπεται στην έξοδο Πεντέλης (έξοδος 12) και μέσω του Νοτίου Παραπλεύρου Αττικής Οδού (στο πάρκο Βριλησσίων άνωθεν της σήραγγας) θα επανεισέρχεται στην Αττική Οδό προς Αεροδρόμιο από το σταθμό διοδίων Πεντέλης Ανατολικά, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων. Επίσης:

  • Αποκλεισμός σήραγγας Βριλησσίων στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα
  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας στη σήραγγα Βριλησσίων στο ρεύμα προς Ελευσίνα, καθώς και ολικός αποκλεισμός του κλάδου εισόδου Πλακεντίας (κόμβος 13) προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, η κυκλοφορία από Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο / Κατεχάκη θα εκτρέπεται στην έξοδο Πεντέλης (έξοδος 12) και μέσω της οδού Αττικής (βόρειος παράπλευρος Αττικής Οδού στο πάρκο Βριλησσίων άνωθεν της σήραγγας) θα επανεισέρχεται στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα από το σταθμό διοδίων Πεντέλης Δυτικά, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων. Ομοίως, η κυκλοφορία με προορισμό την Αττική Οδό προς Ελευσίνα μέσω του κλάδου εισόδου του κόμβου Πλακεντίας (κόμβος 13), θα εκτρέπεται μέσω της οδού Αττικής και θα εισέρχεται στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα από το σταθμό διοδίων Πεντέλης Δυτικά.