Σε Metlen μετονομάζεται η MYTILINEOS
Σε Metlen μετονομάζεται η MYTILINEOS

Σε Metlen μετονομάζεται η MYTILINEOS

Κύριο συστατικό αυτής της αλλαγής ταυτότητας είναι ο εξελικτικός μετασχηματισμός.
RE+D magazine
05.06.2024

Ένα νέο, ακόμη πιο δυναμικό κεφάλαιο στην πορεία εξέλιξής της MYTILINEOS Energy & Metals σηματοδότησε η σημερινή ημέρα, καθώς η Εταιρεία παρουσίασε τη νέα της επωνυμία και την ανανεωμένη εταιρική της εικόνα.

Το μήνυμα της εξέλιξης της MYTILINEOS Energy & Metals σε Metlen Energy & Metals (Metlen) που συνδέεται άρρηκτα με την επιτυχημένη πορεία του μετασχηματισμού των τελευταίων ετών, μετέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metlen, Ευάγγελος Μυτιληναίος, στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε και ψηφίστηκε από τους μετόχους, παρουσία εργαζομένων, συνεργατών, αναλυτών και δημοσιογράφων, καθώς και όσων παρακολουθούσαν live την εκδήλωση από όλες τις χώρες δραστηριοποίησης και στις πέντε ηπείρους. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Μυτιληναίος ανέφερε: «Είναι μια σημαντική, αλλά και δύσκολη στιγμή για μένα, καθώς όποιο όνομα και να διαλέξεις μετά από 115 χρόνια δεν θα είναι σαν το προηγούμενο. Το MYTILINEOS απέκτησε έναν εμβληματικό χαρακτήρα, κάτι για το οποίο εγώ και όλοι μας είμαστε περήφανοι. Όσο δύσκολο και αν είναι για μένα, γιατί η εταιρεία είναι σαν το τρίτο παιδί μου, είμαστε αποφασισμένοι και προσηλωμένοι να πατήσουμε νέες κορυφές που δεν έχει κατακτήσει ποτέ ελληνική εταιρεία. Αυτή η θυσία του ονόματος - γιατί στην καρδιά μου έτσι είναι - αποδεικνύει ότι αν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό, δεν θα μας σταματήσει τίποτα».