Σε ποιους πυλώνες στηρίζεται το νέο αναπτυξιακό πλάνο της Yalco
Σε ποιους πυλώνες στηρίζεται το νέο αναπτυξιακό πλάνο της Yalco

Σε ποιους πυλώνες στηρίζεται το νέο αναπτυξιακό πλάνο της Yalco

Στόχος η αύξηση του μεριδίου αγοράς στον οικιακό κλάδο και ξενοδοχειακού εξοπλισμού δεδομένης και της αύξησης του τουρισμού.
RE+D magazine
16.03.2023

Με βασικούς πυλώνες την ενίσχυση της παραγωγής, των εξαγωγών, την περαιτέρω διείσδυσή της στον οικιακό εξοπλισμό και τον κλάδο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, τις μάρκες της Fest και Ionia κινείται το νέο αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας Yalco.

Η εισηγμένη σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι ο προγραμματισμός ξεκινάει με τον εξοπλισμό του εργοστασίου των Οινοφύτων με σύγχρονα μηχανήματα για την παραγωγή των προϊόντων της Fest. Παράλληλα η Υalco υλοποιεί επενδύσεις και στην παραγωγή της Ionia, με την προμήθεια μηχανημάτων και την πρόσληψη προσωπικού, στοχεύοντας στην αύξηση των μεριδίων αγοράς στον κλάδο με τις δύο μεγάλες μάρκες της, Fest και Ionia.

Ταυτόχρονα, οι επενδύσεις στην παραγωγή εξυπηρετούν και την εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας. Τα προϊόντα Fest ήδη εξάγονται σε 25 χώρες, ενώ η συνεργασία με οργανισμό συμβούλων για την περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων της μάρκας παρουσιάζει ήδη αποτελέσματα, ειδικά στην Μέση Ανατολή.

Επίσης, δεδομένης της ανόδου του τουρισμού, η Υalco προσηλώνεται στη διεύρυνση του πελατολογίου της, συνεχίζοντας. Παράλληλα, εγκαινιάζει νέες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, ώστε να ενισχύσει περαιτέρω τις πωλήσεις της στον κλάδο του HO.RE.CA.