Σουηδοί αγοράζουν ξενοδοχείο στο Λίντς
Σουηδοί αγοράζουν ξενοδοχείο στο Λίντς

Σουηδοί αγοράζουν ξενοδοχείο στο Λίντς

Το ξενοδοχείο διαθέτει 232 δωμάτια
RE+D magazine
24.02.2023

Η εταιρεία ξενοδοχειακών ακινήτων Pandox με έδρα τη Σουηδία εξαγόρασε το The Queens Hotel στο κέντρο του Λιντς του Ηνωμένου Βασιλείου έναντι 53 εκατομμυρίων στερλίνων (^€60 εκατ.).

Η εξαγορά περιλαμβάνει τόσο την ξενοδοχειακή μονάδα όσο και τις ξενοδοχειακές δραστηριότητες. Ο πωλητής είναι η Aprirose Ltd. 

Το ξενοδοχείο διαθέτει 232 δωμάτια και θα λειτουργεί ως ανεξάρτητη επωνυμία στο πλαίσιο νέας συμφωνίας διαχείρισης με την Axiom Hospitality. 

Τα τελευταία χρόνια, το The Queens Hotel έχει υποστεί ουσιαστική ανακαίνιση και αναβάθμιση όλων των δωματίων, των κοινόχρηστων χώρων, του εστιατορίου και του μπαρ. Η εξαγορά θα χρηματοδοτηθεί αρχικά από διαθέσιμα κεφάλαια και πιστωτικές διευκολύνσεις, ανέφερε η Pandox. Το Λιντς είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου με περισσότερους από 2 εκατομμύρια κατοίκους στην ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή. Περίπου 25 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το Λιντς κάθε χρόνο αναψυχή αλλά και επαγγελματικά ταξίδια καθώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά κέντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και σημαντικός κόμβος για χρηματοοικονομικές και εταιρικές υπηρεσίες.