Στα αζήτητα το βιομηχανικό ακίνητο της Καπνική Μιχαηλίδης στο Κιλκίς
Στα αζήτητα το βιομηχανικό ακίνητο της Καπνική Μιχαηλίδης στο Κιλκίς

Στα αζήτητα το βιομηχανικό ακίνητο της Καπνική Μιχαηλίδης στο Κιλκίς

Περιλαμβάνει κτιριακό συγκρότημα αποθήκευσης και επεξεργασίας καπνού επιφάνειας 81.602 τ.μ
RE+D magazine
29.02.2024

Ματαιώθηκε ο διαγωνισμός για το βιομηχανικό ακίνητο της εταιρείας Καπνική Α. Μιχαηλίδης Α.Ε., στο Πολύκαστρο Κιλκίς αφού δεν υπήρξε επενδυτικό ενδιαφέρον.

Ο πλειστηριασμός αφορούσε ένα γήπεδο έκτασης 200.876,61 τ.μ. μετά του επ’ αυτού κτιριακού συγκροτήματος αποθήκευσης και επεξεργασίας καπνού, άρτιο και οικοδομήσιμο, το οποίο αποτελεί τμήμα μείζονος γηπέδου εμβαδού 300.134,68 τ.μ. και βρίσκεται στην κτηματική περιφέρεια του οικισμού Κοτύλη (Καζάνοβο), στο Πολύκαστρο του Δήμου Παιονίας Κιλκίς και συγκεκριμένα επί του 2ου χλμ της επαρχιακής οδού Σιταριάς-Πολυκάστρου.

Επί του γηπέδου έχει ανεγερθεί κτιριακό συγκρότημα αποθήκευσης και επεξεργασίας καπνού επιφάνειας 81.602 τ.μ. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις αποτελούν τμήμα μίας μεγαλύτερης βιομηχανικής εγκατάστασης επεξεργασίας και αποθήκευσης καπνών που ωστόσο δεδομένης της χρήσης των κτισμάτων που περιλαμβάνει δύναται να λειτουργήσει και ως αυτόνομο ακίνητο.

Οι εν λόγω κτιριακές εγκαταστάσεις είναι συνολικής δόμησης και κάλυψης 64.909,93 τ.μ.και 45.329,64 τ.μ. αντίστοιχα και περιλαμβάνουν το βιομηχανοστάσιο.