Στα Curio Collection της Hilton δύο ξενοδοχεία της Brown
Στα Curio Collection της Hilton δύο ξενοδοχεία της Brown

Στα Curio Collection της Hilton δύο ξενοδοχεία της Brown

Η συνεργασία αφορά στην αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών, αλλά και στην ένταξη δύο resorts στο πρόγραμμα πιστότητας Hilton Honors.
RE+D magazine
07.02.2024

Σε συμφωνία franchise με τη Hilton προχώρησε η Brown Hotels για την ένταξη δύο ξενοδοχειακών της μονάδων τα οποία διαχειρίζεται και λειτουργεί στην Ελλάδα, στα «Curio Collection by Hilton». .

Πρόκειται για τα πολυτελή ξενοδοχεία Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton και το Isla Brown Corinthia Resort & Spa, που είναι έτοιμα για να λειτουργήσουν υπό την ομπρέλα της Curio Collection by Hilton, από την καλοκαιρινή σεζόν που έρχεται.

Το 5* Isla Brown Corinthia -πρώην ξενοδοχείο “Χανικιάν” - που ανακαινίστηκε πλήρως με σχεδιασμό των Elastic Architects έχει δυναμικότητα 166 δωματίων και λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2022 στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας 

Το πολυτελές Isla Brown Chania  βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του Κόλπου των Χανίων, στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου έχει δυναμικότητα 148 δωματίων και σχεδιάστηκε από την Liakos Architects and Associates. 

Η συνεργασία αφορά στην αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών, αλλά και στην ένταξη των δύο resorts στο πρόγραμμα πιστότητας Hilton Honors, που αριθμεί περισσότερα από 173 εκατομμύρια μέλη και προσφέρει σημαντικά προνόμια στους επισκέπτες. 

Τα μέλη του Hilton Honors συγκεντρώνουν πόντους από τη διαμονή τους και κερδίζουν ανταμοιβές και εκπτώσεις. 

Κάτω από την ομπρέλα των Curio Collection πλέον θα λειτουργούν 7 μονάδες σε όλη την Ελλάδα ( οι τέσσερις από αυτές στην Κρήτη, μία στη Ρόδο, και στην Σαντορίνη και μια στην Κορινθία). 

Η Hilton αποτελεί ένα κολοσσό της φιλοξενίας με ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει 22 brands και σχεδόν 7.400 ξενοδοχεία με πάνω από 1,1 εκατομμύρια δωμάτια σε 124 χώρες.

Το Curio Collection by Hilton είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερα από 145 μοναδικά ξενοδοχεία και θέρετρα που έχουν επιλεγεί για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους. Τα ξενοδοχεία της συλλογής Curio επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν ανεξάρτητα ξενοδοχεία που προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες, επωφελούμενοι παράλληλα των πλεονεκτημάτων Hilton και του προγράμματος επιβράβευσης επισκεπτών Hilton Honors.