Στην πλατφόρμα της The Raise Projects τα Serviced apartments της DKG Development
Στην πλατφόρμα της The Raise Projects τα Serviced apartments της DKG Development

Στην πλατφόρμα της The Raise Projects τα Serviced apartments της DKG Development

Mε στόχο το διπλασιασμό των υπό διαχείριση εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων της πλατφόρμας μέσα στους επόμενους 12-18 μήνες.
RE+D magazine
05.01.2024

Τη στρατηγική της συνεργασία με τη The Raise Projects, μια από τις νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, που εξειδικεύεται σε βραχυχρόνιες μισθώσεις εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων (serviced apartments) ανακοίνωσε η DKG Development.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας η DKG Development θα προχωρήσει στην ανάπτυξη 57 επιμελώς σχεδιασμένων εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων σε κτίριο της Αθήνας. Οι μονάδες αυτές θα ενταχθούν στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων και θα τεθούν υπό τη διαχείριση της The Raise Projects.

Η The Raise Projects, λάνσαρε με επιτυχία την ηλεκτρονική της πλατφόρμα για την απλοποίηση της διαδικασίας check-in το 2019, και από τότε εξελίσσεται γρήγορα στον τομέα βραχυχρόνιας μίσθωσης διαμερισμάτων στην Ελλάδα. 

THE RAISE PROJECTS-service appartments.jpg

Σήμερα, διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο 160 εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, σε 10 πόλεις, ενώ πρόσφατα έχει επεκταθεί στρατηγικά με νέα γραφεία στην Αθήνα. 

Η στρατηγική συνεργασία με την DKG Development πρόκειται να αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα για τη The Raise Projects, δίνοντας στην εταιρεία τη δυνατότητα να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και να διπλασιάσει σχεδόν τις υπό διαχείριση μονάδες εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων της μέσα στους επόμενους 12-18 μήνες.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα η DKG Development ανακοίνωσε την συνεργασία της με τη limehome μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων στην Ευρώπη.

Η limehome είναι μια από τις δυναμικότερες startup εταιρείες φιλοξενίας στην Ευρώπη που έχει αυτοματοποιήσει όλες τις συμβατικές διαδικασίες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, από την κράτηση, το check-in, τον καθαρισμό και την εξυπηρέτηση πελατών έως την τιμολόγηση.