Στο Studio Moren η επέκταση του Holiday Inn Express στο Λονδίνο
Στο Studio Moren η επέκταση του Holiday Inn Express στο Λονδίνο

Στο Studio Moren η επέκταση του Holiday Inn Express στο Λονδίνο

Η πολεοδομική άδεια αφορά στην επταώροφη επέκταση του γνωστού ξενοδοχείου.
Ειρήνη Θεοφανίδου
26.03.2024

Το Studio Moren κέρδισε το έργο επέκτασης για το ξενοδοχείο Holiday Inn Express Southwark στο Λονδίνο.

Η επέκταση θα είναι η τρίτη που αναλαμβάνει στο ακίνητο το Studio Moren και αφορά στην προσθήκη τόσο δωματίων για τους επισκέπτες όσο και χώρων για φαγητό και ποτό.

Το έργο θα προσθέσει 35 δωμάτια στο ξενοδοχείο, 11 περισσότερα από ότι ήταν δυνατή η αρχική μελέτη σκοπιμότητας, ανεβάζοντας τον αριθμό των δωματίων στα 184.

Το Studio Moren προηγουμένως επέκτεινε το περιουσιακό στοιχείο της γνωστής αλυσίδας το 2011 και το 2015, το πρώτο πριν από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, δίνοντας έμφαση στην προσιτή και χωρίς αποκλεισμούς σχεδίαση. Επιπλέον, η ομάδα εισήγαγε διάφορα συστήματα για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος συλλογής βρόχινου νερού και άρδευσης στον πράσινο/ζωντανό τοίχο στο πίσω εξωτερικό ύψωμα.

Η νέα επέκταση έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει τη βαθμολογία BREEAM Excellent, μέσω της χρήσης ηλιακών συλλεκτών, μιας πράσινης στέγης και επίσης βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου του ξενοδοχείου με πολλές ζαρντινιέρες με φυτά.