Στο χαρτοφυλάκιο της Attica Blue Hospitality το Tinos Beach
Στο χαρτοφυλάκιο της Attica Blue Hospitality το Tinos Beach

Στο χαρτοφυλάκιο της Attica Blue Hospitality το Tinos Beach

Η συμφωνία της θυγατρικής της Attica Group έκλεισε στα €6,5 εκατ.
Δημήτρης Ι. Παπαδομαρκάκης
13.07.2022

Στην απόκτηση ενός ακόμη ξενοδοχείου προχώρησε η θυγατρική εταιρεία της «Attica Group», «Attica Blue Hospitality». Πρόκειται για την δεύτερη τοποθέτηση της νεοσύστατης θυγατρικής μετά την εξαγορά του «Naxos Resort Beach Hotel» στην Νάξο τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το εμβληματικό Tinos Beach, βρίσκεται στη θέση Κιόνια Τήνου περίπου 3.5 χλμ από την χώρα της Τήνου. 'Εχει ανεγερθεί σε έκταση συνολικής επιφάνειας 14.500 τμ, διαθέτει 180 δωμάτια σε ένα τριώροφο κεντρικό κτίριο με υπόγειο και τρία συγκροτήματα bungalows.

Το ξενοδοχείο κτίστηκε το 1972 και ανήκε στην οικογένεια Γκιών ανακαινίστηκε το 2005 και ο τελευταίος ιδιοκτήτης του ήταν ο εφοπλιστής Μαρτίνος.


Το τίμημα για την εξαγορά ανήλθε σε ποσό κοντά στα €6,5 εκατ. και η χρηματοδότηση του σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας προήλθε από ίδια κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό. 


Η Attica Blue Hospitality θα προχωρήσει στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου.


Η Attica Group που δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία με 34 πλοία. Συμφωνα με την εταιρεία η στοχευμένη δραστηριοποίηση στον ξενοδοχειακό κλάδο, που συνεχίζεται με την απόκτηση του Tinos Beach, διευρύνει την παρουσία της Attica Group στον τουριστικό κλάδο μέσω της παροχής μεγαλύτερου εύρους υπηρεσιών και προϊόντων, ισχυροποιώντας ταυτόχρονα τη χρηματοοικονομική θέση της μέσα από επενδύσεις σε συγγενικούς τομείς που προσφέρουν άμεσες συνέργειες.