Συμφωνία Hilton και Blackstone για νέο ξενοδοχείο στο Βερολίνο
Συμφωνία Hilton και Blackstone για νέο ξενοδοχείο στο Βερολίνο

Συμφωνία Hilton και Blackstone για νέο ξενοδοχείο στο Βερολίνο

Το ακίνητο των 420 δωματίων πρόκειται να ανοίξει μέσα στον επόμενο μήνα.
RE+D magazine
17.05.2023

Η Hilton ανακοίνωσε μια συμφωνία franchise με τον αμερικανικό επενδυτικό όμιλο Blackstone με στόχο την λειτουργία ενός νέου ξενοδοχείου DoubleTree by Hilton στο Βερολίνο.

Το ξενοδοχείο πρόκειται να γίνει το πρώτο DoubleTree by Hilton στο Βερολίνο, μετά από μια εκτεταμένη ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Το ακίνητο των 420 δωματίων θα ανοίξει τον επόμενο μήνα ως το έκτο περιουσιακό στοιχείο του ξενοδοχειακού ομίλου στη γερμανική πρωτεύουσα. Μάλιστα, ο όμιλος Hilton σύμφωνα με πρόσφατη ανεξάρτητη έρευνα είναι η πιο γνωστή μάρκα ξενοδοχείων στη Γερμανία.

Η υπογραφή ακολουθεί άλλες πρόσφατες μετατροπές σε βασικές αγορές με την επωνυμία DoubleTree by Hilton, συμπεριλαμβανομένων των DoubleTree by Hilton Hannover Schweizerhof, DoubleTree by Hilton Frankfurt Niederrad και DoubleTree by Hilton Vienna Schonbrunn, ένα ντεμπούτο για το brand στην Αυστρία.

Το DoubleTree by Hilton Berlin Ku'damm θα διαθέτει μοντέρνα και άνετα δωμάτια και παροχές όπως γυμναστήριο, αίθουσες εκδηλώσεων συνολικά 800 τ.μ εστιατόρια και μπαρ.