Συμφωνία IHG Hotels & Resorts με την Kokoda Property
Συμφωνία IHG Hotels & Resorts με την Kokoda Property

Συμφωνία IHG Hotels & Resorts με την Kokoda Property

Το ξενοδοχείο θα αποτελέσει μέρος της ανάπτυξης μικτής χρήσης ύψους $1,5 δισ.
RE+D magazine
02.05.2024

Η IHG Hotels & Resorts (IHG) θα ανοίξει το πρώτο της πολυτελές ξενοδοχείο στο Μπρίσμπεϊν, μετά την υπογραφή συμφωνίας με την Kokoda Property για να φέρει το εμπορικό σήμα Kimpton Hotels & Restaurants στο μοντέρνο προάστιο της Τενερίφης το 2028.

Ανακοινώθηκε από την AHICE Asia Pacific, το ολοκαίνουργιο, πολυτελές Kimpton στην Τενερίφη του Μπρίσμπεϊν το οποίο θα αποτελέσει μέρος της ανάπτυξης μικτής χρήσης 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Kokoda Property που περιλαμβάνει εγκαταστάσεις φιλοξενίας και λιανικής στο ισόγειο, εμπορικά γραφεία και πολλούς πύργους κατοικιών.

Η Kimpton θα προσφέρει περίπου 155 μοναδικά δωμάτια και σουίτες με μοντέρνα διαρύθμιση, συμπεριλαμβανομένων σουιτών που θα εξυπηρετούν διασημότητες και VIP άτομα. 

Μεταξύ άλλων θα έχει εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, μπαρ 200 θέσεων, ένα σπα, γυμναστήριο και 618τμ ευέλικτου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εκδηλώσεων.

Στον τομέα της πολυτέλειας η IHG διαθέτει 14 ξενοδοχεία και άλλα πέντε στα σκαριά στην Αυστραλία για επωνυμίες όπως InterContinental, Six Senses, Hotel Indigo και τώρα Kimpton.