Συμφωνία Lamda Development και Mastercard για επιβράβευση ανέπαφων αγορών
Συμφωνία Lamda Development και Mastercard για επιβράβευση ανέπαφων αγορών

Συμφωνία Lamda Development και Mastercard για επιβράβευση ανέπαφων αγορών

Περισσότεροι από 900 τυχεροί κάτοχοι καρτών Mastercard σε Αθήνα και Θεσ/νίκη, θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας €20, €50, €100 και €500 για τις αγορές τους εντός των καταστημάτων των τριών εμπορικών κέντρων της εισηγμένης.
RE+D magazine
25.10.2022

Η Mastercard και η Lamda Development επεκτείνουν τη στρατηγική συνεργασία τους, προσφέροντας για ακόμα μια χρονιά τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους καρτών Mastercard να κερδίσουν δωροεπιταγές και άλλες εμπειρίες, πραγματοποιώντας ανέπαφες συναλλαγές στα τρία μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, από τις 15 Οκτωβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022, όσοι κάτοχοι καρτών Mastercard πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους ανέπαφα (με κάρτα, ή mobile συσκευή) κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στα εμπορικά κέντρα Golden Hall και The Mall Athens στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν άμεσα πλούσια δώρα.

Περισσότεροι από 900 τυχεροί κάτοχοι καρτών Mastercard σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 20, 50, 100 και 500 ευρώ για τις αγορές τους εντός των καταστημάτων των τριών εμπορικών κέντρων. Παράλληλα, όσοι πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, ανέπαφα, στο Golden Hall και το The Mall Athens στην Αθήνα θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μοναδικές εμπειρίες. Πιο συγκεκριμένα, θα μπορέσουν να απολαύσουν μια ανεκτίμητη εμπειρία οινογνωσίας με αποκλειστική ξενάγηση από τον βραβευμένο sommelier, Άρη Σκλαβενίτη, στο κελάρι του γνωστού wine - bar & εστιατορίου Οinoscent, αλλά και εμπειρίες ευεξίας που περιλαμβάνουν μία αξέχαστη ημέρα χαλάρωσης για δύο άτομα, με brunch και spa στο ξενοδοχείο NEW Hotel στην Αθήνα.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή, καθώς περιλαμβάνει όλες τις ανέπαφες συναλλαγές που πραγματοποιούνται τόσο στα καταστήματα των εμπορικών κέντρων, όσο και στα αυτόματα μηχανήματα πληρωμής στάθμευσης αυτών. Το μόνο που έχει να κάνει ο κάτοχος κάρτας Mastercard είναι να κρατήσει το απόκομμα από κάθε ανέπαφη συναλλαγή POS και να το σκανάρει στο Mastercard Touchpoint που θα βρει στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των εμπορικών κέντρων, όπου και θα ενημερώνεται αυτόματα για το εάν είναι ένας από τους μεγάλους τυχερούς. Στη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν όσες φορές επιθυμούν, πραγματοποιώντας νέες αγορές με τη Mastercard κάρτα τους, με στόχο να αυξήσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας έως 500€ και μοναδικές εμπειρίες, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε σχετικά:
«Η θέλησή μας να αναβαθμίζουμε συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των κατόχων καρτών μας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Mastercard όλα αυτά τα χρόνια. Η συνεργασία μας με τη Lamda Develοpment, για ακόμα μια χρονιά, μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα προνόμια και οφέλη στους καταναλωτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσα από δώρα και ανεκτίμητες εμπειρίες».