Συνέδριο για την βραχυχρόνια μίσθωση στα Χανιά στις 2 Νοεμβρίου
Συνέδριο για την βραχυχρόνια μίσθωση στα Χανιά στις 2 Νοεμβρίου

Συνέδριο για την βραχυχρόνια μίσθωση στα Χανιά στις 2 Νοεμβρίου

Πρόκειται για το μοναδικό συνέδριο του κλάδου των βραχυχρόνιων μισθώσεων που θα συγκεντρώσει επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα.
RE+D magazine
03.07.2024

Συνέδριο για τον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων και των πολυτελών βιλών στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά στις 2 Νοεμβρίου 2024.

Πρόκειται για το μοναδικό συνέδριο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις το ShortStay Conference και θα φιλοξενηθεί  στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στο ShortStay Crete Conference θα παρευρεθούν εξειδικευμένα στελέχη εταιρειών, opinion leaders της παγκόσμιας βιομηχανίας εναλλακτικών καταλυμάτων και προσωπικότητες υψηλού προφίλ που θα αναλύσουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις, θα παρουσιάσουν αποκλειστικά στατιστικά της αγοράς της Κρήτης και θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για τους επαγγελματίες του χώρου. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα παρουσιαστούν εμπνευσμένες πρωτοβουλίες, καινοτομίες προϊόντων και αποτελεσματικές λύσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη των οικοδεσποτών ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχουν ομάδες networking, τόσο με τους εκθέτες όσο και μεταξύ των συμμετεχόντων, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις, να εμπνευστούν και να κλείσουν σημαντικές συμφωνίες. 

Πρόκειται για μία ευκαιρία που μέσω των εργασιών του συνεδρίου το οποίο θα ταξιδέψει σε όλη την Κρήτη, οι μεμονωμένοι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, βιλών και serviced apartments, καθώς και οι ιδιοκτήτες ακινήτων που επιθυμούν να εισέλθουν στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης ή αναζητούν διαχειριστή για τα ακίνητά τους, θα βρουν στο ShortStay Conference 2024 όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να αναβαθμίσουν τη δραστηριότητά τους και να βελτιώσουν την απόδοσή της