Συνεχίζει την επέκτασή του στην Πορτογαλία ο όμιλος IHG Hotels & Resorts
Συνεχίζει την επέκτασή του στην Πορτογαλία ο όμιλος IHG Hotels & Resorts

Συνεχίζει την επέκτασή του στην Πορτογαλία ο όμιλος IHG Hotels & Resorts

RE+D magazine
09.12.2022

Στην αγορά δύο ξενοδοχειακών μονάδων στην Πορτογαλία προχώρησε η IHG Hotels & Resorts

Συγκεκριμένα η εταιρεία απέκτησε τα Convent Square Hotel Lisbon - Vignette Collection από την εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων PHC Hotels – Portuguese Hospitality Collection και Crowne Plaza Caparica Lisbon από το επενδυτικό ταμείο Discovery Portugal Real Estate.

Το Convent Square Hotel Lisbon είναι μια από τις πιο πρόσφατες αγορές της εταιρείας. Η ιδιοκτήτρια PHC Hotels – Portuguese Hospitality Collection, έχει ξεκινήσει μια εκτεταμένη ανακαίνιση του ακινήτου που πρόκειται να ανοίξει το 2023.

Χτισμένο το 1242, το ξενοδοχείο 121 δωματίων βρίσκεται στην περιοχή Baixa της Λισαβόνας μια περιοχή που έχει μεγάλες πλατείες και κλασική πορτογαλική αρχιτεκτονική. Το ξενοδοχείο βρίσκεται διαθέτει εστιατόριο, σαλόνι και αίθριο, καθώς και εγκαταστάσεις αναψυχής και ευεξίας, όπως εσωτερική πισίνα και σάουνα. 

Το Hotel Aldeia dos Capuchos Golf & Spa, που βρίσκεται στην Caparica, μόλις 15 λεπτά οδικώς ΝΑ της Λισαβόνας και 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία, θα μετατραπεί σε Crowne Plaza Caparica Lisbon. 

Το Crowne Plaza Caparica Lisbon θα έχει 227 δωμάτια παρέχοντας ευελιξία για όλους τους τύπους επισκεπτών.

Εκτός από τους χώρους συσκέψεων, θα υπάρχουν τρεις χώροι τροφίμων και ποτών, ένα κέντρο ευεξίας, εξωτερική πισίνα και γήπεδο γκολφ 9 οπών.