Την Bomi αγοράζει η UPS Healthcare
Την Bomi αγοράζει η UPS Healthcare

Την Bomi αγοράζει η UPS Healthcare

Ενισχύει την παρουσία της στην μεταφορά υγειονομικού υλικού η UPS
RE+D magazine
10.08.2022

Τα σχέδιά της για την εξαγορά του ομίλου Bomi, ενός κορυφαίου πολυεθνικού εφοδιαστικού παρόχου υγειονομικής περίθαλψης που δραστηριοποιείται διεθνώς, ανακοίνωσε η UPS.

Με την απόκτηση του ομίλου Bomi, η UPS Healthcare, θα προσθέσει στην κυριότητα της, 391.000 m2 νέες εγκαταστάσεις σε 14 χώρες με δυνατότητα ελέγχου θερμοκρασίας και σχεδόν 3.000 νέα στελέχη με υψηλή εξειδίκευση στις αγορές της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής.  

Η εξαγορά θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην παροχή φαρμακευτικών και βιολογικών θεραπειών επόμενης γενιάς που απαιτούν εφοδιαστική που μπορεί να εγγυηθεί τις ολοένα και περισσότερο κρίσιμες για το χρόνο και ευαίσθητες στη θερμοκρασία μεταφορές

Η εξαγορά της Bomi αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης επέκτασης του δικτύου και των υπηρεσιών της UPS Healthcare για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης που προέκυψε από την πανδημία COVID19– 

Συμπεριλαμβανομένης της εξαγοράς της Bomi, η UPS Healthcare έχει διπλασιάσει το παγκόσμιο αποτύπωμά της από το 2020. Οι πρόσφατες επεκτάσεις περιλαμβάνουν νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εφοδιαστικής υγειονομικής περίθαλψης στη Γερμανία και την Αυστραλία και επεκτάσεις στις εγκαταστάσεις στην Ουγγαρία και την Ολλανδία.