Το α' εξάμηνο του 2026 παραδίδονται τα Cove Residences στο Ελληνικό
Το α' εξάμηνο του 2026 παραδίδονται τα Cove Residences στο Ελληνικό

Το α' εξάμηνο του 2026 παραδίδονται τα Cove Residences στο Ελληνικό

Οι πωλήσεις των ακινήτων έχουν αποφέρει ήδη €700 εκατ. στην Lamda Development.
RE+D magazine
23.05.2024

Το εργοτάξιο του Ελληνικού που είναι σε πλήρη εξέλιξη η μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη από τη Lamda Development επισκέφτηκαν οι ιδιοκτήτες των The Cove Residences προκειμένου να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν για την εξέλιξη των εργασιών στις μελλοντικές τους κατοικίες.

Όπως έχει ανακοινωθεί, τα Cove Residences, που συνθέτουν ένα οργανωμένο συγκρότημα διαμερισμάτων και διπλόκατοικιών ιδανικό για οικογένειες, μαζί με τις βίλες και τα διαμερίσματα του Riviera Tower έγιναν sold out λίγους μήνες αφότου βγήκαν προς πώληση στην αγορά. 

Συνολικά οι 115 κατοικίες με μέση επιφάνεια περίπου 220 τμ πουλήθηκαν βάζοντας στα ταμεία της Lamda Development περί τα €279 εκατ. (μέση τιμή πώλησης στα €11.030/τμ) 

Ο  Haris Kirikos, Project Head του συγκεκριμένου έργου στη Lamda Development ενημέρωσε τους αγοραστές για την πρόοδο της κατασκευής και τα ορόσημα που έχουν επιτευχθεί έως σήμερα. Τα Cove Residences πρόκειται να παραδοθούν βάσει πλάνου το πρώτο εξάμηνο του 2026, όπως επισημάνθηκε. 

Συνολικά όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου μιλώντας πρόσφατα στο βρετανικό κανάλι SKY News οι πωλήσεις ακινήτων έχουν αποφέρει ήδη €700 εκατ. .