Χαρτοφυλάκιο οικιστικών και εμπορικών ακινήτων απέκτησε η BlueRock
Χαρτοφυλάκιο οικιστικών και εμπορικών ακινήτων απέκτησε η BlueRock

Χαρτοφυλάκιο οικιστικών και εμπορικών ακινήτων απέκτησε η BlueRock

Τα ακίνητα βρίσκονται στο Βερολίνο και πωλήτης ήταν ιδιώτης επενδυτής.
RE+D magazine
06.06.2024

Η BlueRock Group AG (BlueRock) απέκτησε ένα χαρτοφυλάκιο, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα οικιστικά και εμπορικά ακίνητα στο Βερολίνο από ιδιώτη επενδυτή.

Τα περιουσιακά στοιχεία βρίσκονται στις συνοικίες Mitte, Friedrichshain και Charlottenburg. Τα τετραώροφα και τα πενταόροφα σπίτια χτίστηκαν μεταξύ του 1900 και 1910. Παρέχουν συνολική εκμισθώσιμη επιφάνεια περίπου 7.900 τετραγωνικών μέτρων και χωρίζονται σε 82 οικιστικές μονάδες που κυμαίνονται σε μέγεθος από περίπου 30 τ.μ έως 145 τ.μ.

Ο Ronny Pifko, Διευθύνων Σύμβουλος της BlueRock, δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή, η απόκτηση κατοικιών στην αγορά του Βερολίνου είναι πολύ δύσκολη. Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους που η ομάδα μας από το Βερολίνο, με επικεφαλής τον Michael Brand, κατάφερε να εντοπίσει αυτό το χαρτοφυλάκιο και να ολοκληρώσει την εξαγορά. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κάνουμε περαιτέρω εξαγορές στο Βερολίνο για να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιό μας».

Η Bartsch Steuerberatungsgesellschaft mbH υποστήριξε την BlueRock σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της συναλλαγής, ενώ η Heussen Rechtsanwaltsgesellschaft mbH και ο Cornelius Krause Rechtsanwaltsgesellschaft παρείχαν νομικές συμβουλές. Η MB Advisors διενήργησε την τεχνική επιμέλεια.