Χαρτοφυλάκιο στην Κοπεγχάγη απέκτησε η CBRE IM
Χαρτοφυλάκιο στην Κοπεγχάγη απέκτησε η CBRE IM

Χαρτοφυλάκιο στην Κοπεγχάγη απέκτησε η CBRE IM

Αποτελείται από δυο πολυκατοικίες και αποκτήθηκε για λογαριασμό ενός ταμείου της εταιρείας.
RE+D magazine
28.02.2024

Η CBRE Investment Management, για λογαριασμό ενός ταμείου που χρηματοδοτείται από την εταιρεία, απέκτησε ένα χαρτοφυλάκιο δύο πολυκατοικιών στο Ballerup, στην ευρύτερη Κοπεγχάγη, στη Δανία.

Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει 16.974 m2 οικιστικών χώρων Α κατηγορίας που αποτελείται από 222 οικονομικά προσιτές ενοικιαζόμενες μονάδες για νοικοκυριά μεσαίου εισοδήματος, καθώς και 77 θέσεις γκαράζ. Τα κτίρια ολοκληρώθηκαν το 2023 με υψηλά πρότυπα βιωσιμότητας και διαθέτουν πιστοποίηση DGNB Gold.

Τα κτίρια είναι ήδη πλήρως μισθωμένα από οικογένειες. Τα διαμερίσματα είναι 75m2 κατά μέσο όρο και βρίσκονται γύρω από δύο καταπράσινες αυλές που περιλαμβάνουν παιδική χαρά και θερμοκήπιο.

Η Jenny Tuleby, Επικεφαλής Συναλλαγών και Επενδυτικών Δραστηριοτήτων, CBRE Investment Management Nordics, πρόσθεσε: «Αυτή η συμφωνία υπογραμμίζει περαιτέρω τη δέσμευσή μας να αυξήσουμε το αποτύπωμά μας στον χώρο της προσιτής στέγασης στη Σκανδιναβία. Οι τρέχουσες συνθήκες της αγοράς παρουσιάζουν συναρπαστικές ευκαιρίες και θα συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον χώρο για τις σωστές συμφωνίες».