Υπηρεσία Uber Boat στην Μύκονο
Υπηρεσία Uber Boat στην Μύκονο

Υπηρεσία Uber Boat στην Μύκονο

Οι βασικές οδηγίες για τη νέα υπηρεσία - πως να κάνεις κράτηση.
RE+D magazine
30.06.2023

Σε λειτουργία το Boat η νέα υπηρεσία της Uber στην Μύκονο. Με το Boat μπορούν επισκέπτες και κάτοικοι του νησιού να αναζήτησουν ταχύπλοο σκάφος μέσω της εφαρμογής της Uber κάνοντας χρήση των πολλαπλών σημείων επιβίβασης και αποβίβασης για τα σκάφη που έχουν χωρητικότητα έως οκτώ ατόμων.

Η νέα αυτή υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής Uber από τα τέλη Ιουνίου έως τον Οκτώβριο, την οποία θα παρέχει τοπικός αδειοδοτημένος φορέας. Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να κάνουν κράτηση για εκδρομές με ένα ταχύπλοο με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να μετακινηθούν σε διάφορα σημεία της Μυκόνου εύκολα και αξιόπιστα. 

Η Σαρίτα Βαρούχ, γενική διευθύντρια της Uber Ελλάδος δήλωσε: «Η υπηρεσία Boat, αποτελεί μια εντυπωσιακή νέα εμπειρία που θα κάνει τη Μύκονο πιο αξέχαστη από ποτέ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε για πρώτη φορά φέτος μια πρωτοποριακή υπηρεσία στην εφαρμογή μας, κατά τη διάρκεια μιας χρονιάς που ο τουρισμός αναμένεται να φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ και οι ανάγκες μετακίνησης θα είναι αυξημένες. Το Boat θα προσφέρει στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες έναν νέο τρόπο εξερεύνησης και μετακίνησης στις καλύτερες παραλίες και σημεία της Μυκόνου μέσω μιας μοναδικής και αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης μετακίνησης. Επιλέξαμε την Ελλάδα ως την πρώτη χώρα στην Ευρώπη, επειδή είμαστε έντονα αφοσιωμένοι στη χώρα και θέλουμε να βοηθήσουμε τους τοπικούς παρόχους να αξιοποιήσουν τις ισχυρές ευκαιρίες, που προέρχονται από τον εγχώριο και εισαγόμενο τουρισμό».