Εως 29/7 η υποβολή προσφορών για το Ποσείδι Χαλκιδικής
Εως 29/7 η υποβολή προσφορών για το Ποσείδι Χαλκιδικής

Εως 29/7 η υποβολή προσφορών για το Ποσείδι Χαλκιδικής

Νέα παράταση στην ημερομηνία υποβολής προσφορών για το ακίνητο «ΑΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΟΣΕΙΔΙΟΥ ΚΑΛΑΝΔΡΑΣ».
13.05.2016

Στις 29 Ιουλίου μετατίθεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών για την αξιοποίηση ακινήτου στη θέση Ποσείδι Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου αποφάσισε στις 26 Απριλίου 2016 την επανεκκίνηση της Διαγωνιστικής Διαδικασίας, που είχε ανασταλεί στις 17 Φεβρουαρίου 2016. Υπενθυμίζεται ότι το ακίνητο είναι συνολικής επιφάνειας 205.016 τ.μ. και αποτελεί τμήμα του ακινήτου «ΑΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΟΣΕΙΔΙΟΥ ΚΑΛΑΝΔΡΑΣ», συνολικής επιφάνειας 293.870 τ.μ. περίπου, που βρίσκεται στη θέση «Ποσείδι», στην περιοχή Καλάνδρας Χαλκιδικής. 

Ο σχετικός διαγωνισμός αξιοποίησης του ακινήτου είχε ξεκινήσει το Δεκέμβριο του  2014, ωστόσο, τόσο οι πολιτικές εξελίξεις όσο και η απουσία επενδυτικού ενδιαφέροντος οδήγησαν σε αλλεπάλληλες αναβολές την ολοκλήρωσή του.

Το Ταμείο επιφυλάσσεται να προσθέσει στο ή/και να αφαιρέσει από το Ακίνητο εκτάσεις, γνωστοποιώντας τούτο στους Ενδιαφερόμενους Επενδυτές σε εύλογο χρόνο πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής Προσφοράς.