Κατάστημα στην Ερμού μίσθωσε σε εταιρεία αθλητικών ειδών η Ι.Κλουκίνας-Ι.Λάππας
Κατάστημα στην Ερμού μίσθωσε σε εταιρεία αθλητικών ειδών η Ι.Κλουκίνας-Ι.Λάππας

Κατάστημα στην Ερμού μίσθωσε σε εταιρεία αθλητικών ειδών η Ι.Κλουκίνας-Ι.Λάππας

Η εταιρεία Ι.Κλουκίνας - Ι.Λάππας ΑΕ προχώρησε στην εκμίσθωση καταστήματος ιδιοκτησίας της συνολικής επιφάνειας 884 τ.μ. επί της οδού Ερμού 44 σε μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών.
RE+D magazine
23.04.2021

Πρόκειται για το δεύτερο ακίνητο στον μεγαλύτερο εμπορικό δρόμο της Αθήνας που χαρακτηρίζεται ως επενδυτικό.

 Πρόκειται για το δεύτερο ακίνητο της Ι.Κλουκίνας - Ι.Λάππας ΑΕ στην οδό Ερμού το οποίο πλέον χαρακτηρίζεται ως επενδυτικό, καθώς η εταιρεία διαθέτει ένα ακόμη κατάστημα συνολικής επιφάνειας 1.438 τ.μ. μισθωμένο στην εταιρεία ZARA.

Η ενοικίαση του εν λόγω καταστήματος, το οποίο μέχρι σήμερα ιδιοχρησιμοποιείται ως κατάστημα Mothercare, συντάσσεται με έναν από τους βασικούς στόχους της εταιρείας για το 2021 που αφορά την εκμετάλλευση της σημαντικής ακίνητης περιουσίας που διαθέτει για τη δημιουργία σταθερού εισοδήματος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη επιχειρηματική κίνηση αποτελεί επίσης μέρος της στρατηγικής επανασχεδιασμού του δικτύου των σημείων πώλησης και των καταστημάτων της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα η στρατηγική περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη επένδυση στο ηλεκτρονικό εμπόριο, τη διατήρηση μεγάλων περιφερειακών καταστημάτων πλήρους συλλογής καθώς και μικρότερων σημείων πώλησης σε εμπορικούς δρόμους. Παράλληλα η εταιρεία συνεχώς εξετάζει νέες ευκαιρίες για δημιουργία καταστημάτων σε νέα εμπορικά κέντρα ή σε υπάρχοντα που δεν είχε προηγούμενη παρουσία, προκειμένου να στεγάσει τα εμπορικά σήματα Mothercare & Early Learning Centre, ενώ έχει προβεί ήδη στην ανακαίνιση κάποιων υφιστάμενων σημείων πώλησης και σχεδιάζει την ανακαίνιση των υπολοίπων.