Με απόδοση 4,8 πουλήθηκαν αποθήκες στο Βέλγιο
Με απόδοση 4,8 πουλήθηκαν αποθήκες στο Βέλγιο

Με απόδοση 4,8 πουλήθηκαν αποθήκες στο Βέλγιο

Αποθήκες στο Βέλγιο απέκτησε η Tritax EuroBox από την Logistics Capital Partners.
RE+D magazine
03.12.2020

Η αξία της συναλλαγής διαμορφώθηκε στα €31,2 εκατ. και η καθαρή αρχική απόδοση στο 4,8%.

 
Η αξία της συναλλαγής θα διαμορφωθεί στα €31,2 εκατ. Η τιμή αντικατοπτρίζει μια καθαρή αρχική απόδοση 4,8%.

Αυτό είναι το 13ο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας, ένα νεόδμητο ακίνητο εφοδιαστικής συνολικής επιφάνειας 34.125 τ.μ που περιλαμβάνει δυο κτίρια ένα 18.140 τ.μ και ένα 15.985 τ.μ που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή του Nivelles, νότια των Βρυξελλών στο Βέλγιο. Το ακίνητο θα αγοραστεί από την Logistics Capital Partners ("LCP").

Η μεγαλύτερη μονάδα παραχωρείται στη Medi-Market Group SA, μια βελγική εταιρεία λιανικής πώλησης φαρμακείων omni-channel με νέα εννέα χρόνια μίσθωσης. Το ενοίκιο υπόκειται σε ετήσια αναπροσαρμογή. Η δεύτερη μονάδα είναι προς το παρόν κενή και έχει εγγύηση ενοικίασης 12 μηνών. Η Εταιρεία βρίσκεται ήδη σε συζήτηση με διάφορα μέρη που ενδιαφέρονται για τη μίσθωση του χώρου και είναι πεπεισμένη ότι θα είναι σε θέση να μισθώσει τη μονάδα γρήγορα και να επωφεληθεί από οποιαδήποτε αυξημένη αξία που μπορεί να δημιουργήσει μια νέα μίσθωση.

Η βελγική αγορά χαρακτηρίζεται επί του παρόντος από την έλλειψη υψηλής ποιότητας αποθηκευτικών χώρων με διαθέσιμους χώρους που αντιστοιχούν στο 1% του συνολικού αποθέματος.