Ολοκληρώθηκε η απόκτηση της "ΔΕΛΤΑ 4" από την Ten Brinke
Ολοκληρώθηκε η απόκτηση της "ΔΕΛΤΑ 4" από την Ten Brinke

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση της "ΔΕΛΤΑ 4" από την Ten Brinke

Η εταιρεία διαθέτει ένα σύγχρονο κτίριο logistics στην Σίνδο με στεγασμένη επιφάνεια 22.500 τ.μ και γραφεία 1.500 τ.μ
Share Copy Link
RE+D magazine
04.11.2020

Ολοκλήρωσε την εξαγορά της εταιρείας "ΔΕΛΤΑ 4" με έδρα τη Θεσσαλονίκη και βασικό αντικείμενο τη διανομή, διαμεταφορά και διακίνηση εμπορευμάτων η Ten Brinke.

Η ΔΕΛΤΑ 4, διαθέτει ένα σύγχρονο κτήριο logistics προδιαγραφών Z3, με στεγασμένη επιφάνεια 22.500 τ.μ., και σύγχρονους γραφειακούς χώρους 1.500 τ.μ., που βρίσκεται στην είσοδο της Βιομηχανικής Περιοχής Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τη διαχείριση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της ΔΕΛΤΑ 4, ανέλαβε από 01/11/2020 η εταιρεία SEAGULL S.A.

O Όμιλος Εταιρειών της SEAGULL, με εταιρική έδρα την Ζυρίχη και τα Γραφεία Διοίκησης στον Πειραιά, δραστηριοποιείται παγκόσμια προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στις μεταφορές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης καθώς και διακίνησης εμπορευμάτων, με παρουσία υποκαταστημάτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα, Ν. Αφρική, Κένυα, Βουλγαρία και Κύπρο.

H Seagull, με αυτήν την επιχειρηματική κίνηση, αναφέρει η εταιρεία, επιβεβαιώνει την πίστη της στην αγορά της Β. Ελλάδος, καθόσον μετά την ιδιωτικοποίηση του Λιμένα Θεσσαλονίκης, παίρνει πλέον υπό τη διαχείρισης της, τη μεγαλύτερη εγκατάσταση στον Νομό Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε να αναπτύξει και να ενισχύσει περιφερειακά τη δραστηριότητα και εξυπηρέτηση των πελατών της.