Στην WeWork επενδύει η C&W
Στην WeWork επενδύει η C&W

Στην WeWork επενδύει η C&W

Η Cushman & Wakefield πραγματοποίησε στρατηγική επένδυση ύψους $150 εκατ. στον όμιλο παροχής υπηρεσιών ευέλικτων επαγγελματικών χώρων εργασίας WeWork.
Ειρήνη Θεοφανίδου
01.11.2021

Πως θα επωφεληθούν από τη συμφωνία οι ιδιοκτήτες και μισθωτές ακινήτων.

Ως μέρος της συμφωνίας, ο Chief Investment Officer & EVP Strategic Planning της Cushman & Wakefield, Nathaniel Robinson, θα εκτελεί χρέη παρατηρητή στο διοικητικό συμβούλιο της WeWork.

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν πρόσφατα μια αποκλειστική στρατηγική συνεργασία για τη δημιουργία νέων προσφορών για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές ακινήτων.

Με βάση την συμφωνία των δυο εταιρειών οι ιδιοκτήτες και ενοικιαστές ακινήτων θα βελτιώσουν την καθημερινή τους εμπειρία μέσω της χρήσης μιας αποκλειστικής εφαρμογής λογισμικού της WeWork που θα ενσωματώνει παραδοσιακά χαρακτηριστικά κτιρίων, όπως συστήματα ελέγχου πρόσβασης και κρατήσεων με προγραμματισμό φιλοξενίας και ανέσεων.

Η ίδια τεχνολογία θα παρέχει επίσης πρόσβαση σε κρίσιμα δεδομένα χρήσης περιουσιακών στοιχείων, καθοδηγώντας τις επενδύσεις κεφαλαίου για τη στήριξη της χρηματοδοτικής μίσθωσης, τη διατήρηση μισθωτών ή εργαζομένων, τη λειτουργική απόδοση, τους στόχους ESG/ενέργειας και, τελικά, την απόδοση της επένδυσης.

Μια ακόμη πρωτοβουλία των δυο εταιρειών θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες να δημιουργήσουν νέες ροές εσόδων με τη λειτουργία ευέλικτων κέντρων χώρων εργασίας στο χαρτοφυλάκιό τους.