Συμφωνία της Primark με την γαλλική Klepierre
Συμφωνία της Primark με την γαλλική Klepierre

Συμφωνία της Primark με την γαλλική Klepierre

Η Primark, ο μεγάλος διεθνής όμιλος λιανεμπορίου, επιβεβαίωσε ότι έχει υπογράψει συμφωνία μίσθωσης με την Klépierre, την κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία ακινήτων που εξειδικεύεται στα εμπορικά κέντρα για να ανοίξει επτά νέα καταστήματα.
Ειρήνη Θεοφανίδου
16.12.2020

Ο κορυφαίος όμιλος λιανικής θα ανοίξει επτά νέα καταστήματα σε Γαλλία και Ιταλία.

Τα καταστήματα αυτά, σύμφωνα με την εταιρεία, θα βρίσκεται στη Γαλλία (Saint-Etienne, Grenoble και Nantes) και στην Ιταλία (Μπολόνια, Νάπολη, Βενετία και Τορίνο).

Ο Jean-Marc Jestin, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Klépierre, δήλωσε: «Με μεγάλη υπερηφάνεια ο Όμιλος καλωσορίζει αυτά τα επτά νέα καταστήματα Primark στα εμπορικά κέντρα μας. Αυτή η συμφωνία ήταν δυνατή χάρη στη μακροχρόνια συνεργασία μας με την Primark».

Ο Tom Meager, Διευθυντής Ακινήτων της Primark είπε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεχή επέκτασή μας στην Ιταλία και τη Γαλλία και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε τη σχέση μας με την Klépierre, με την οποία συνεργαζόμαστε από το 2007».

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η Primark διαθέτει ήδη 11 καταστήματα στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο της Klépierre, τα οποία βρίσκονται στην Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Γερμανία καιτην  Γαλλία.

Με αυτήν τη συμφωνία, η Klépierre και η Primark επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη τους για επενδύσεις στα μεγάλα εμπορικά κέντρα λιανικής.