130 εκατ. ευρώ από τη Lidl για δύο κέντρα logistics
130 εκατ. ευρώ από τη Lidl για δύο κέντρα logistics

130 εκατ. ευρώ από τη Lidl για δύο κέντρα logistics

Νέο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 130 εκατ. ευρώ, κόμισε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρο του δ.σ. της Lidl Ελλάς Γιοργκ Κρολ
RE+D magazine
13.02.2014

Νέο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 130 εκατ. ευρώ, κόμισε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρο του δ.σ. της Lidl Ελλάς Γιοργκ Κρολ που συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό. Η επένδυση αφορά ειδικότερα στην κατασκευή δύο κέντρων logistics, ένα στη Σίνδο στη Θεσσαλονίκη και ένα στα Καλύβια της Αττικής.

H αποθήκη στα Καλύβια Αττικής, η έκταση της οποίας σε τελικό στάδιο θα αγγίζει τα 50.000 τ.μ., πρόκειται να εφοδιάζει περισσότερα από 60 καταστήματα στον νομό και σε νησιά του Αιγαίου με όλη την ποικιλία προϊόντων της.

Στη Σίνδο Θεσσαλονίκης με έκταση 60.000 τ.μ. θα είναι η μεγαλύτερη αποθηκευτική εγκατάσταση της Lidl σε όλη την Ευρώπη και πρόκειται να αντικαταστήσει το πρώτο και μικρότερο αποθηκευτικό συγκρότημα της Lidl, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Από αυτό αναμένεται να τροφοδοτούνται 60 καταστήματα της αλυσίδας, στην ηπειρωτική και τη νησιωτική Ελλάδα.

Η αποθήκη της Θήβας, πρόκειται μετά από αναδιοργάνωση να συνεχίσει τη λειτουργία της ως κεντρικό σημείο - αποθήκη διανομής Προϊόντων Εβδομαδιαίας Προσφοράς (ΠΕΠ) για όλη την Ελλάδα.