Από την Βογιατζόγλου Systems στην Ελλάδα τα χρώματα της Benjamin Moore
Από την Βογιατζόγλου Systems στην Ελλάδα τα χρώματα της Benjamin Moore

Από την Βογιατζόγλου Systems στην Ελλάδα τα χρώματα της Benjamin Moore

Η εταιρεία χρωμάτων ανήκει στον αμερικανικό όμιλο Berkshire Hathaway, του επενδυτή Warren Buffett.
RE+D magazine
22.02.2022

Την έναρξη συνεργασίας του με την Benjamin Moore, για τη διανομή των χρωμάτων της αμερικανικής εταιρείας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ο Όμιλος εταιρειών Βογιατζόγλου Systems.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Benjamin Moore, μέλος του Ομίλου εταιρειών της Berkshire Hathaway, του επενδυτή Warren Buffett, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες οικοδομικών χρωμάτων στον κόσμο. 


Τα προϊόντα της, που διατίθενται σε περισσότερες από 55 χώρες, έχουν αποσπάσει σειρά βραβείων για την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και την ανθεκτικότητά τους. 


Η Νίνα Βογιατζόγλου, Trade Division Director του ομίλου Βογιατζόγλου Systems, αναφέρει σχετικά: «Η εμπιστοσύνη που δείχνει στον Όμιλο μας ένα ισχυρό διεθνές brand, όπως η Benjamin Moore, αποτελεί και μια ψήφο εμπιστοσύνης, συνολικά, στο υγιές ελληνικό επιχειρείν. Αποτελεί, παράλληλα, και ένα σημαντικό ορόσημο στην 50ετή πορεία του Ομίλου μας, που επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή του δυναμική, αλλά και τη δυνατότητά του να εξελίσσεται μέσα από σημαντικές συνεργασίες. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε με ενθουσιασμό στην νέα αυτή πρόκληση, ώστε η Benjamin Moore, το αγαπημένο brand αρχιτεκτόνων, διακοσμητών, καταναλωτών και επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο, να βρει και στη χώρα μας τη θέση που του αξίζει».