BriQ: Αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Ελέγχου
BriQ: Αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Ελέγχου

BriQ: Αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Ελέγχου

Την αντικατάσταση του μέλους της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας κου Φαίδωνα Ταμβακάκη, από την κα. Ελένη Λινάρδου, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της BriQ Properties.
RE+D magazine
12.05.2021

Η κα. Ελένη Λινάρδου θα αντικαταστήσει τον κο. Φαίδωνα Ταμβακάκη.

 Η Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρίας αποτελείται από τους εξής:

  • Ευστράτιο Παπαευστρατίου του Δημητρίου, Πρόεδρος
  • Μάρκο Μπιτσάκο, του Γρηγορίου, Mέλος  
  • Ελένη Λινάρδου, του Δημητρίου, Μέλος

Επισημαίνεται ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση της 30.03.2020 ομόφωνα είχε αποφασίσει την εκλογή  τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με τις διατάξεις  του  άρθρου  44  του  ν.  4449/2017, η  οποία  θα  είναι  επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου, και η οποία θα αποτελείται από δύο Aνεξάρτητα Mη Eκτελεστικά μέλη του Δ.Σ και ένα Mη Eκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. 

Η Γενική Συνέλευση της 30.03.2020 είχε επίσης εξουσιοδοτήσει το Διοικητικό Συμβούλιο να ορίσει τα Μέλη της, ενώ η διάρκεια θητείας της Επιτροπής Ελέγχου είχε αποφασιστεί να συμπίπτει με τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ήτοι τέσσερα (4) έτη και ειδικότερα μέχρι την 1η Απριλίου 2024, ενώ θα παραταθεί αυτόματα μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας μετά τη λήξη της.  Επιπλέον, η Γενική Συνέλευσης της 30.03.2020 είχε αποφασίσει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου να οριστεί από τα μέλη της Επιτροπής