Επεκτείνει τις αποθήκες του στα Οινόφυτα ο όμιλος Rivulis
Επεκτείνει τις αποθήκες του στα Οινόφυτα ο όμιλος Rivulis

Επεκτείνει τις αποθήκες του στα Οινόφυτα ο όμιλος Rivulis

Tο εργοστάσιο των Οινοφύτων αποτελεί ένα από τα τρία κέντρα R&D καιένα από τα δυο Hub που διαθέτει παγκοσμίως.
RE+D magazine
17.11.2021

Προτεραιότητα για τον όμιλο Rivulis αποτελεί και η επέκταση του εργοστασίου στα Οινόφυτα. Οπως είπε ο ο διευθύνων σύμβουλος της επιχειρηματικής μονάδας της Rivulis για την Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Κεντρική Ασία, Βασίλης Κυκριλής, το επόμενο δωδεκάμηνο προτεραιότητα αποτελεί η επέκταση των χώρων, καθώς επίσης και η μεταφορά τεχνογνωσίας για την παραγωγή προϊόντων στην Ελλάδα για λογαριασμό του ομίλου.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία που αποτελεί διεθνή πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων μικροάρδευσης, δρομολογεί περαιτέρω καθετοποίηση της μονάδας με νέα γραμμή παραγωγής προϊόντων στάγδην άρδευσης καθώς και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας προκειμένου να ισχυροποιηθεί η ανταγωνιστικότητα του εργοστασίου.

Το εργοστάσιο των Οινοφύτων, σύμφωνα με τον κ. Κυρκιλή, αποτελεί ένα από τα τρία κέντρα έρευνας και ανάπτυξης του Ομίλου και ένα από τα δύο hub που διαθέτει παγκοσμίως (σ.σ. το δεύτερο βρίσκεται στο Ισραήλ) για την παραγωγή injection τεχνολογίας σταλακτηφόρων σωλήνων. Η κερδοφορία του εργοστασίου των Οινοφύτων, βρίσκεται σε υγιή επίπεδα και εφέτος «τρέχει» με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Σημειώνεται ότι η ελληνική διοικητική ομάδα του επιχειρηματικού κέντρου Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Κεντρικής Ασίας, με έδρα τα Οινόφυτα, είναι υπεύθυνη για 4 παραγωγικές μονάδες της Rivulis στην Ελλάδα, Τουρκία, Ρωσία και Αίγυπτο καθώς και τις πωλήσεις σε 43 χώρες.