Goldair: Σε τελικό στάδιο οι αποθήκες στην Κρήτη, διεκδικεί τρία ελληνικά λιμάνια
Goldair: Σε τελικό στάδιο οι αποθήκες στην Κρήτη, διεκδικεί τρία ελληνικά λιμάνια

Goldair: Σε τελικό στάδιο οι αποθήκες στην Κρήτη, διεκδικεί τρία ελληνικά λιμάνια

Με σταθερά βήματα και παρά το ιδιαίτερα δυσχερές οικονομικό και υγειονομικό περιβάλλον στο οποίο κλήθηκε να λειτουργήσει ο όμιλος το 2020 η Goldair εφάρμοσε στο ακέραιο το επενδυτικό της πλάνο και διεκδίκησε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.
RE+D magazine
22.12.2020

Συνεχίζει το επενδυτικό της πλάνο που ξεκίνησε το 2020 ο όμιλος με στόχο την κορυφή στον κλάδο των υποδομών.

Η Goldair Handling ξεκίνησε το 2020 με την δραστηριοποίηση της στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης ως αποκλειστικός πάροχος της υπηρεσίας εξυπηρέτησης επιβατών ΑμεΑ και με αυξητική τάση στην εξυπηρέτηση πτήσεων στο εγχώριο και διεθνές δίκτυο έως και το πρώτο τρίμηνο.


Στον τομέα του Handling στη διεθνή αγορά η εταιρεία ενίσχυσε περαιτέρω το δίκτύο της, έχοντας ήδη επεκταθεί στην Κροατία, στην Σερβία, στην Ουγγαρία και στην Ινδία.

Επιπλέον προχώρησε στη δημιουργία νέων υποδομών εξυπηρέτησης του έργου της. Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκε η κατασκευή νέων αποθηκών σε Αθήνα συνολικής έκτασης 10.000τμ. ενώ σε τελικό στάδιο βρίσκεται αντίστοιχα και η κατασκευή αποθηκών στην Κρήτη συνολικής επιφάνειας 3.000 τμ.

Τέλος, σε συνεργασία με εγχώριους και πολυεθνικούς κολοσσούς διεκδικεί την παραχώρηση των λιμένων Αλεξανδρούπολης και Καβάλας και εντός του 2021 του Λιμένα Βόλου. Στόχος και στρατηγική επιλογή της διοίκησης είναι να δραστηριοποιηθεί σε Λιμάνια που διαθέτουν σιδηροδρομική σύνδεση και κατ’ αυτόν τον τρόπο να δώσει πρόσθετη αξία στους πελάτες, καθιστώντας παράλληλα την Ελλάδα δυναμικό περιφερειακό παίκτη και κόμβο διαμεταφορών και εμπορίου και την Goldair συνολικά πρωταγωνιστή των εξελίξεων του κλάδου.