Γραφεία στην Ελλάδα ανοίγει ο κινεζικός κτηματομεσιτικός όμιλος Juwai IQI
Γραφεία στην Ελλάδα ανοίγει ο κινεζικός κτηματομεσιτικός όμιλος Juwai IQI

Γραφεία στην Ελλάδα ανοίγει ο κινεζικός κτηματομεσιτικός όμιλος Juwai IQI

Σκοπός η διευκόλυνση στην απόκτηση ελληνικών ακινήτων από Ασιάτες επενδυτές.
RE+D magazine
22.02.2022

Ο τεχνολογικός κτηματομεσιτικός όμιλος Juwai IQI διευρύνει το χαρτοφυλάκιο του, αποκτώντας γραφεία τώρα και στην Ελλάδα.

Η Juwai IQI είναι διεθνής όμιλος τεχνολογίας ακινήτων με κύρια δραστηριότητα τις συναλλαγές στην αγορά ακινήτων σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Το 2021 πραγματοποίησε πάνω από 30.000 συναλλαγές, προωθεί ακίνητα αξίας 4 τρισ. δολαρίων από 111 χώρες.

Η εταιρεία προσφέρει στους μεσίτες ακινήτων μια ολοκληρωμένη λύση μάρκετινγκ και πωλήσεων διαθέτει το δίκτυο IQI Global με περισσότερους από 21.000 κτηματομεσίτες και τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες αναζήτησης ακινήτων Juwai.com (στην Κίνα ) και Juwai.Asia (για όλη την Ασία).

Στην Ελλάδα ο όμιλος Juwai IQI δημιουργεί την IQI Greece, σε συνεργασία με την ελληνική κτηματομεσιτική εταιρεία, Globality.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Juwai IQI, Kashif Ansari, δήλωσε: "Τα ακίνητα σε αυτή τη δεκαετία αφορούν την τεχνολογία, η οποία δημιουργεί προσβασιμότητα και ευκολία στις συναλλαγές για τους επενδυτές. Η έγκαιρη υιοθέτηση της τεχνολογίας στα ακίνητα άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι κτηματομεσίτες ασκούν τις δραστηριότητές τους. Οι εφαρμογές μας και η πλατφόρμα μας συνδέουν μεσίτες, κατασκευαστές ακινήτων, πωλητές και καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο."

Ο συνιδρυτής της Juwai IQI και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Daniel Ho δήλωσε: "Ως μέλος του δικτύου μας, η IQI Greece θα επωφεληθεί από την προηγμένη τεχνολογία μας. Μεταξύ των νέων εξελίξεων που διερευνούμε είναι να φέρουμε τα ακίνητα στο metaverse. Ποιες νέες τεχνολογίες και επιχειρηματικές διαδικασίες θα χρειαστούμε για να το πετύχουμε αυτό; Αυτό είναι που διερευνούμε τώρα!"