Ξενοδοχείο στην Χαλκιδική αναλαμβάνει η Zeus International
Ξενοδοχείο στην Χαλκιδική αναλαμβάνει η Zeus International

Ξενοδοχείο στην Χαλκιδική αναλαμβάνει η Zeus International

Ολοκλήρωσε την ανάληψη διαχείρισης ξενοδοχειακής μονάδας στην Αγιο Ιωάννη Σιθωνίας του ομίλου Μεντεκίδη.
RE+D magazine
16.11.2021

Την διαχέιριση της νέας ξενοδοχειακής μονάδας στον Άγιο Ιωάννη Σιθωνίας, ιδιοκτησίας του ομίλου Μεντεκίδη ανέλαβε η Zeus International,

Το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πύλες του τον Μάιο του 2022 προσφέροντας μοναδικές υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. 

Το ξενοδοχείο διακρίνεται για την μοναδική του αρχιτεκτονική, η οποία χαρακτηρίζεται ως απλή, σύγχρονη και μινιμαλιστική με λεπτομέρειες που δίνουν ιδιαιτερότητα στις όψεις των κτηρίων και των εσωτερικών χώρων, θέτοντας σε απόλυτη αρμονία το περιβάλλον με την ομορφιά και την απλότητα του φυσικού τοπίου. Επιπροσθέτως, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην ωραιότερη και διασημότερη παραλία της Χαλκιδικής, στον Αγ. Ιωάννη, κάτι το οποίο το καθιστά ιδανικό προορισμό για διακοπές.

 

Η αρχιτεκτονική επιμέλεια του ξενοδοχείου σε επίπεδο μελέτης εφαρμογής έγινε από την κ. Νένη Σπάρτση, η οποία έχει σχεδιάσει μερικά από τα πιο πολυβραβευμένα ξενοδοχεία του χαρτοφυλακίου της Zeus International στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει 179 δωμάτια, με δυναμικότητα 500 κλινών, 65 εκ των οποίων θα έχουν και την δική τους ιδιωτική πισίνα. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από ένα κεντρικό τριώροφο κτήριο και «συστάδες» διώροφων κτισμάτων τύπου bungalow, καθώς επίσης και ποικιλία τύπων δωματίου όπως σουίτες, bungalows με ιδιωτικές πισίνες, ευρύχωρα family bungalows τα οποία θα εναρμονίζονται απόλυτα με τη φυσική ομορφιά του τόπου,  με υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο, την πισίνα, και το καταπράσινο τοπίο της Χαλκιδικής. Το ξενοδοχείο έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει συνέδρια και εκδηλώσεις έως και 300 ατόμων στους εσωτερικούς του χώρους και έως 2500 άτομα στους εξωτερικούς, οι οποίοι θα αναδείξουν τις σημαντικές προοπτικές του ξενοδοχείου στον συνεδριακό τουρισμό.


Το συγκρότημα, το οποίο αναπτύσσεται σε έκταση 65 στρεμμάτων, θα διαθέτει 3 εστιατόρια και 2 μπαρ, πισίνες, Κέντρο Ευεξίας & SPA από τα μεγαλύτερα της ευρύτερης περιοχής με θερμαινόμενη πισίνα, καθώς επίσης θα περιλαμβάνει και γυμναστήριο, ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων όπως γήπεδα tennis, padel, basket, mini football, beach volley, καθώς και mini club για τα παιδιά. Τέλος, το μήκος της  αμμώδους παραλίας του ξενοδοχείου είναι συνολικά 800 μέτρα και μελλοντικά προβλέπεται να κατασκευαστεί μαρίνα, αποτελώντας ιδανικό προορισμό για μικρά και μεγάλα σκάφη.

 

Όλοι οι χώροι είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε οι επισκέπτες να  ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών, ενώ παράλληλα θα μπορούν να απολαμβάνουν τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την αίσθηση των διακοπών στην εξοχή, με την εμπειρία διαμονής σε ένα υπέροχο πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο, ακριβώς δίπλα στα γαλαζοπράσινα νερά της Χαλκιδικής.