Ομολογιακό έως €100 εκατ. από την Premia Properties
Ομολογιακό έως €100 εκατ. από την Premia Properties

Ομολογιακό έως €100 εκατ. από την Premia Properties

Θα χρηματοδοτήσει νέες επενδύσεις και αποπληρωμή υφιστάμενου δανεισμού.
RE+D magazine
10.01.2022

Tην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, ποσού έως €100.000.000, με ελάχιστο ποσό τα €75.000.000, με διάρκεια πέντε (5) έτη, τη διάθεση των ομολογιών του Ομολογιακού Δανείου μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα και την εισαγωγή των Ομολογιών προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Premia Properties στη συνεδρίασή της 7ης Ιανουαρίου 2022.

Οπως αναφέρει η εταιρία, σκοπός της εν λόγω έκδοσης είναι η αποπληρωμή υφιστάμενου δανεισμού, η χρηματοδότηση επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία και η κάλυψη χρηματοδοτικών αναγκών του ομίλου της Εταιρείας σε κεφάλαιο κίνησης.

Περαιτέρω πληροφορίες για την Εταιρεία, τους όρους του Ομολογιακού Δανείου και τη Δημόσια Προσφορά θα περιληφθούν στο Πρόγραμμα του Ομολογιακού Δανείου και στο Ενημερωτικό Δελτίο που συντάσσεται, για την έγκριση του οποίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την διάθεσή του, το επενδυτικό κοινό θα ενημερωθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Το χρονοδιάγραμμα της έκδοσης του Ομολογιακού Δανείου και της Δημόσιας Προσφοράς των Ομολογιών θα διαμορφωθεί το προσεχές διάστημα, αναλόγως των συνθηκών που επικρατούν στις χρηματιστηριακές αγορές.

Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, σχετικά με την έκδοση του Ομολογιακού Δανείου με επόμενες ανακοινώσεις της.