Εγκαίνια για το νέο Radisson Collection Hotel στο Βερολίνο
Εγκαίνια για το νέο Radisson Collection Hotel στο Βερολίνο

Εγκαίνια για το νέο Radisson Collection Hotel στο Βερολίνο

Ολοκληρώθηκε εκτεταμένη δωδεκάμηνη ανακαίνιση του Radisson Collection Hotel στο Βερολίνο .
RE+D magazine
26.01.2022

Το Radisson Hotel Group ξεκίνησε δυναμικά το 2022 εγκαινιάζοντας μια ακόμη μονάδα της γερμανικής συλλογής Radisson στην καρδιά του Βερολίνου.

Η  εκτεταμένη δωδεκάμηνη ανακαίνιση του  Radisson Collection Hotel στο Βερολίνο ολοκληρώθηκε.

Η αναμόρφωση περιλάμβανε τον επανασχεδιασμό όλων των δωματίων, έναν επανασχεδιασμένο χώρο στη ρεσεψιόν και ένα νέο λόμπι, μπαρ και εστιατόριο.

Το διάσημο AquaDom, το μεγαλύτερο ανεξάρτητο κυλινδρικό ενυδρείο στον κόσμο με 1.600 τροπικά ψάρια, παραμένει το επίκεντρο του λόμπι του ξενοδοχείου και υποβλήθηκε σε ενδελεχή εκσυγχρονισμό.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 427 κομψά δωμάτια και σουίτες σε έξι ορόφους. Επιλεγμένα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στον ποταμό Spree με εκπληκτική θέα στον καθεδρικό ναό και το φόρουμ Humboldt ή το Δημαρχείο και τον διάσημο πύργο της τηλεόρασης.

Η σουίτα Nikolai 1 υπνοδωματίου 101τμ στον έκτο όροφο προσφέρει την απόλυτη εμπειρία Radisson Collection με το σαλόνι της με θέα στην πόλη, μια τραπεζαρία με μικρή κουζίνα και ένα μπάνιο με μπανιέρα υδρομασάζ.

Ένα άλλο εστιατόριο, το Balaustin Restaurant, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2022. Το ξενοδοχείο προσφέρει 2.750τμ  χώρων συσκέψεων σε 15 πολυλειτουργικές αίθουσες συσκέψεων σε τρεις ορόφους.

Η αποκλειστική τοποθεσία εκδηλώσεων κάτω από τη γυάλινη οροφή του κτηρίου – το DomLounge – προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στην πόλη και τη γύρω περιοχή.