Στρατηγική συνεργασία Radisson – HotelBrain
Στρατηγική συνεργασία Radisson – HotelBrain

Στρατηγική συνεργασία Radisson – HotelBrain

Αφορά σε δύο ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σκιάθο
RE+D magazine
01.02.2022

Με δύο νέες ξενοδοχειακές μονάδες σε Σκιάθο και Μύκονο, προχωρώντας σε στρατηγική συνεργασία με την HotelBrain επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των resort στα ελληνικά νησιά ο Όμιλος Radisson Hotel

 Η συμφωνία αφορά στο Radisson Resort Plaza Skiathos, που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της BRIQ PROPERTIES ΑΕΕΑΠ και πρόκειται να ανοίξει τον Ιούνιο του 2022, και το Radisson Blu Euphoria Resort, στη Μύκονο, που θα λειτουργήσει επίσης πριν την έναρξη της εφετινής τουριστικής περιόδου. Με την συμφωνία αυτή, το ελληνικό χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Radisson θα αριθμεί έξι ξενοδοχεία σε λειτουργία και ανάπτυξη.


Radisson Resort Plaza Skiathos


Το Radisson Resort Plaza Skiathos βρίσκεται στην περιοχή Καναπίτσα, στο νότιο τμήμα της Σκιάθου, 150 μέτρα από την ομώνυμη παραλία και 8 χιλιόμετρα από την πόλη της Σκιάθου. Το ξενοδοχείο αγοράστηκε από την ελληνική ΑΕΕΑΠ προ διετίας και αποτελείται από τέσσερα (4) κτίρια κτισμένα σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 7.135 τ.μ. θα διαθέτει 84 δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο και μπαρ με βεράντα, πισίνα και εγκαταστάσεις ευεξίας. Το ξενοδοχείο ήταν μισθωμένο στην εταιρεία Hotel Keys M.A.E. πρώην HotelBrain Capital με μακροχρόνια μίσθωση.


Radisson Blu Euphoria Resort, Mykonos

Το Radisson Blu Euphoria Resort, Mykonos θα είναι το δεύτερο θέρετρο πέντε αστέρων της κορυφαίας μάρκας Radisson Blu στις Κυκλάδες,  προστιθέμενο στο Radisson Blu Zaffron Resort στη Σαντορίνη, (του ομίλου Φάις) όντας το τέταρτο ξενοδοχείο Radisson Blu στην Ελλάδα. Τα Radisson Blu είναι η μεγαλύτερη μάρκα ανώτερης ποιότητας στην Ευρώπη για πάνω από δέκα χρόνια, με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία σε λειτουργία παγκοσμίως. Τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα παρέχουν μια πλήρη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέροντας αυθεντικές και σχετικές εμπειρίες επισκεπτών με ένα ξεχωριστό Yes I Can! τρόπο λειτουργίας και προσφοράς υπηρεσιών. Το νέο θέρετρο στη Μύκονο θα διαθέτει 34 δωμάτια σε οκτώ κτίρια, δίνοντάς του μια αποκλειστική αίσθηση boutique resort. Απευθείας θέα στον θάλασσα, πισίνες υπερχείλισης, ιδιωτικό τζακούζι, εγκαταστάσεις ευεξίας, εστιατόριο και υπαίθριο μπαρ στην πισίνα θα ολοκληρώνουν τη συνολική εμπειρία. Το ξενοδοχείο πρόκειται να ανοίξει τον Μάιο του 2022.