Ανοίγει "φτερά" για την αγορά της Βουλγαρίας η Carrefour
Ανοίγει "φτερά" για την αγορά της Βουλγαρίας η Carrefour

Ανοίγει "φτερά" για την αγορά της Βουλγαρίας η Carrefour

Η Retail & More καλωσορίζει την αλυσίδα καταστημάτων Parkmart στο δίκτυο καταστημάτων Carrefour στην χώρα.
RE+D magazine
10.11.2023

Την ενίσχυση της συνεργασίας της με την Retail & More, με την ανάπτυξη καταστημάτων με το brand Carrefour και των προϊόντων της στην αγορά της Βουλγαρίας, ανακοίνωσε η Carrefour International Partnership.

Η Retail & More, η οποία έχει αναλάβει το Master Franchise της Carrefour στην Ελλάδα από το 2022, βρίσκεται ήδη σε επαφές με εταιρίες της Βουλγαρίας για την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise).

Ταυτόχρονα, 20 καταστήματα του δικτύου Parkmart, το οποίο ιδρύθηκε το 2018 από τον Dobromir Andonov και βρίσκεται σε κομβικές πόλεις της χώρας, όπως η Σόφια, η Βάρνα και το Μπουργκάς, θα μετατραπούν σε Carrefour Market και Carrefour Express, τους επόμενους μήνες. 

Ο Patrick Lasfargues, Executive Director για την International Partnerships, της Carrefour δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διευρύνουμε τη συνεργασία μας με την Retail & More με την επιστροφή των καταστημάτων και των προϊόντων Carrefour στη Βουλγαρία. Η Carrefour International Partnership, συνεχίζει ενεργά την ανάπτυξη της, σύμφωνα με τους στόχους όπως ανακοινώθηκαν με το πλάνο της Carrefour 2026: την παρουσία της σε 10 νέες χώρες, με τη μορφή συνεργασίας franchise». 

Ο Βασίλης Στασινούλιας, CEO της Retail & More δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Carrefour στη Βουλγαρία. Σε συνέχεια της επιτυχημένης μας πορείας στην Ελλάδα, όπου σύντομα το δίκτυο θα φτάσει τα 50 καταστήματα, είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρουμε στους καταναλωτές της Βουλγαρίας μια εμπειρία αγορών και μια ευρεία ποικιλία προϊόντων που θα ικανοποιεί τις προσδοκίες τους. Επιπλέον, με χαρά καλωσορίζουμε την αλυσίδα καταστημάτων Parkmart στο δίκτυο καταστημάτων Carrefour στη Βουλγαρία, η οποία θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία μας στην τοπική αγορά».