Ανοίγει στην Ελλάδα το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Dusit Hotels
Ανοίγει στην Ελλάδα το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Dusit Hotels

Ανοίγει στην Ελλάδα το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Dusit Hotels

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 36 πολυτελείς σουίτες και θα βρίσκεται στη Γλυφάδα.
RE+D magazine
07.02.2023

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Dusit Hotels and Resorts, που ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της Ταϊλάνδης, Dusit International ανακοίνωσε τη λειτουργία του Dusit Suites Athens, ενός boutique ξενοδοχείου στη Γλυφάδα.

Το εν λόγω ξενοδοχείο θα αποτελέσει ουσιαστικά και την είσοδο του brand τόσο στην χώρα μας όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το Dusit Suites Athens διαθέτει 36 πολυτελείς και ευρύχωρες σουίτες και βρίσκεται λίγα βήματα από την ακτή του Αστέρα Γλυφάδας. Έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρει άνεση και ξεκούραση στους επισκέπτες του, ενώ θα διαθέτει εξωτερική πισίνα, σπα και σάουνα καθώς και εστιατόριο και μπαρ. Το ξενοδοχείο θα φιλοξενεί το TAO restaurant με Ασιατική κουζίνα.

Το 2023, η Dusit θα ανοίξει συνολικά 14 ξενοδοχεία και resort με σχεδόν 1.700 δωμάτια, ανεβάζοντας το σύνολο των ακινήτων της σε όλο τον κόσμο σε 62 (με περίπου 13.700 δωμάτια) και τις χώρες παρουσίας της σε 17.

Σύμφωνα με την εταιρεία περισσότερα από 60 ξενοδοχεία βρίσκονται σε φάση σχεδιασμού και ανάπτυξης και αναμένεται να ανοίξουν μέσα στα ερχόμενα τρία έως τέσσερα χρόνια.