Δυναμική παρουσία σε Κέντρα Δεδομένων από την GLP
Δυναμική παρουσία σε Κέντρα Δεδομένων από την GLP

Δυναμική παρουσία σε Κέντρα Δεδομένων από την GLP

Ιδρύει νέα εταιρεία με 850MW ισχύος.
RE+D magazine
22.09.2023

Ο παγκόσμιος επενδυτικός όμιλος GLP λανσάρει μια νέα εταιρεία που ειδικεύεται σε κέντρα δεδομένων με 850 MW ισχύος σε όλη την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βραζιλία.

Η Ada Infrastructure, η νέα επιχείρηση, διευθύνεται από το πρώην στέλεχος της Microsoft Jennifer Weitzel και έχει συνολική μελλοντική χωρητικότητα περίπου 1,5 GW.

Η εταιρεία αναμένεται να αξιοποιήσει την «παγκόσμια παρουσία και την περιφερειακή τεχνογνωσία της GLP για να βοηθήσει στον εντοπισμό και την ασφάλεια τοποθεσιών σε βασικές αγορές υψηλής ζήτησης».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα IPE RA ο Μινγκ Μέι, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της GLP, δήλωσε: «Τα κέντρα δεδομένων διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του σύγχρονου κόσμου και είναι εκεί όπου επιλύονται μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμου. Επιστημονικές ανακαλύψεις, ιατρικές εξελίξεις, συστήματα επικοινωνίας, νέες και πιο προσιτές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, παγκόσμιο εμπόριο και τώρα η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης είναι όλα δυνατά μέσα στα κέντρα δεδομένων».

«Χτίζουμε μια εταιρεία με την οποία οι πελάτες θέλουν να συνεργαστούν και οι εργαζόμενοι θέλουν να εργαστούν, όχι μόνο τώρα, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Αυτό σημαίνει επίσης επένδυση στις κοινότητες στις οποίες εργαζόμαστε και ζούμε – δημιουργώντας και προάγοντας τη δίκαιη πρόσβαση σε οικονομικές και κοινωνικές ευκαιρίες», δήλωσε ο Weitzel.