Δυο νέες μονάδες από την Six Sense στην Ελλάδα
Δυο νέες μονάδες από την Six Sense στην Ελλάδα

Δυο νέες μονάδες από την Six Sense στην Ελλάδα

RE+D magazine
21.08.2023

Με δυο μονάδες πολυτελείας θα έχει πλέον παρουσία στην Ελλάδα η κορυφαία μάρκα ξενοδοχείων Six Senses.

Η πρώτη θα είναι το ξενοδοχείο που αναπτύσσει στους Πεταλιούς η Grivalia Hospitality και η δεύτερη η ανάπτυξη της CBE Capital στο Πόρτο Χέλι.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάπτυξη της Grivalia στο νότιο τμήμα της Μεγαλονήσου, μέρος του νησιωτικού συμπλέγματος των Πεταλιών, εκτιμάται σε άνω των €280 εκατ. ευρώ και σε μία έκταση 550.000 τ.μ. Το οικολογικό θέρετρο προβλέπει την κατασκευή 75 υπερ-πολυτελών villas και 20 branded κατοικιών, εστιατορίων, χώρων ευεξίας και εκγύμνασης, ενός beach club, προσφέροντας ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Παράλληλα, το ξενοδοχείο Six Senses Porto Heli -υπό την αρχιτεκτονική σφραγίδα των Delogu Architecture στη Ρώμη και Arch Group στην Αθήνα-  αναμένεται να λειτουργήσει το 2026 και θα διαθέτει πιστοποίηση LEED Silver. 

Το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει 60 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και κήπους, καθώς και μια ξεχωριστή βίλα με τρία υπνοδωμάτια. Επίσης, θα κατασκευαστούν 10 branded villas 5 έως 8 υπνοδωματίων, οι οποίες θα διατεθούν προς πώληση.

Στο συγκρότημα θα περιλαμβάνονται κεντρικό εστιατόριο, μπαρ, υπαίθριοι χώροι εκδηλώσεων, καθώς και ένα ελληνικό καφενείο βασισμένο στην παράδοση της χώρας. Έχοντας εξειδίκευση στην ολιστική αναζωογόνηση, στις παροχές του Six Senses Porto Heli θα προστεθούν και 8 αίθουσες περιποίησης και υπαίθριο γυμναστήριο. Επιπλέον, θα υπάρχει προβλήτας για τα σκάφη των πελατών, παραθαλάσσια εστιατόρια, καθώς και υποδομές για θαλάσσια σπορ.