Εγκαίνια στο κέντρο της Αθήνας για το νέο μέλος της αλυσίδας The Newel
Εγκαίνια στο κέντρο της Αθήνας για το νέο μέλος της αλυσίδας The Newel

Εγκαίνια στο κέντρο της Αθήνας για το νέο μέλος της αλυσίδας The Newel

Το ξενοδοχείο έχει δυναμικότητα 17 δωματίων και προσφέρει υπηρεσίες spa.
RE+D magazine
23.03.2023

Άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του για το κοινό το νέο μέλος της αλυσίδας The Newel, "The Newel Metaxourgeio".

Το νέο ξενοδοχείο διαθέτει 17 δωμάτια καθώς και υπηρεσίες spa.

Σημειώνεται ότι η The Newel αποτελεί ένα νεοσύστατο brand υβριδικής φιλοξενίας που διαθέτει στη φαρέτρα της  premium καταλύματα, Lifestyle Hotels & Luxury Boutique Apartments. Με ένα χαρτοφυλάκιο luxury αισθητικής και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, η startup THE NEWEL μετρά 62 συνολικά premium δωμάτια στον αστικό ιστό της Αθήνας.

Ειδικότερα η ατζέντα της εταιρείας περιλαμβάνει το “The Newel Acropolis”, το “The Newel Psychiko” και το “The Newel Metaxourgeio”.

Ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Χριστόφορος Πέτσης με αφορμή τα εγκαίνια του «The Newel Metaxourgeio», που έγιναν πρόσφατα, παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, δήλωσε ότι «είναι μεγάλη η χαρά μας που εγκαινιάζουμε το νέο μας κατάλυμα, το «The Newel Metaxourgeio». Το νέο μέλος της «οικογένειας» The Newel βρίσκεται σε μια ιστορική γειτονιά και αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, λόγω της στρατηγικής θέσης του.

Κλείνοντας, ο κ. Πέτσης τόνισε ότι «ευελπιστούμε και εδώ, να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες που η “The Newel Hospitality Collection” έχει εξαρχής δημιουργήσει,  αποδίδοντας στους επισκέπτες ένα κτήριο κόσμημα που σέβεται τον τόπο και παράλληλα γεννά αισθήματα ευφορίας στους φιλοξενούμενούς του.»