Εγκαινιάστηκε το νέο ξενοδοχείο του Μήτση στον Πειραιά
Εγκαινιάστηκε το νέο ξενοδοχείο του Μήτση στον Πειραιά

Εγκαινιάστηκε το νέο ξενοδοχείο του Μήτση στον Πειραιά

RE+D magazine
10.04.2024

Ανοιξε τις πύλες του για το κοινό το νέο αστικό ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS, Mitsis N’U Piraeus Port, στο λιμάνι του Πειραιά.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί στο πλήρως ανακαινισμένο διατηρητέο κτίριο που από το 1888 ως το 1967 στεγαζόταν το αποστακτήριο των οινοπνευματωδών ποτών METAXA, στην οδό Αριστείδου δίπλα στις πύλες Ε7/Ε8/Ε9 και τα Cruise Terminals Α, Β και C, από όπου αναχωρούν τα πλοία και κρουαζιερόπλοια για τα νησιά των Κυκλάδων.

Η τέχνη διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην εμπειρία των επισκεπτών, με έργα των κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών Κώστα Βαρώτσου, Κωνσταντίνου Κακανιά και του Ιάσονα Μέγκουλα (CacaoRocks), να προσδίδουν μια αυθεντική αίσθηση σύγχρονης τέχνης και δημιουργίας σε κάθε γωνιά του ξενοδοχείου.

Το MitsisN’U Piraeus Port προσφέρει 101 δωμάτια και σουίτες με πέντε διαφορετικούς τύπους δωματίων από τα Classic δίκλινα δωμάτια με μπαλκόνι και τα Luxury & Executive Rooms με την υπέροχη θέα του έργου του Κώστα Βαρώτσου, μέχρι τις Σουίτες  που έχουν προνομιακή θέση στους υψηλότερους ορόφους του κτιρίου και προσφέρουν μοναδική θέα στο πρώτο λιμάνι της χώρας.

 

All-day σύγχρονη ελληνική γαστρονομική εμπειρία

Με στόχο να αποτελεί έναν all-day γαστρονομικό προορισμό αλλά και σημείο συνάντησης για επισκέπτες, φίλους αλλά και συνεργάτες, λειτουργεί το Amber Cellar Bar & Restaurant, με ευθύνη του Chef Δημήτρη Στειακάκη. Ακόμη, στον 8ο όροφο, στο 801 Rooftop Bar με θέα στο λιμάνι και τον Πύργο του Πειραιά, μπορεί κανείς να απολαύσει, εκτός από εξαιρετικό κρασί και finger food, κοκτέιλ με τις συνταγές του Mixologist Χρήστου Χουσέα.