Είσοδος της Generali Real Estate στα Ολλανδικά Logistics
Είσοδος της Generali Real Estate στα Ολλανδικά Logistics

Είσοδος της Generali Real Estate στα Ολλανδικά Logistics

Ο πωλητής του ακινήτου ήταν η εταιρεία Wayland Real Estate BV.
RE+D magazine
15.07.2022

Η Generali Real Estate εισήλθε στην ολλανδική αγορά εφοδιαστικής αλυσίδας με την αγορά του DC De Burght, ενός κορυφαίου περιουσιακού στοιχείου logistics στο Waddinxveen στην Ολλανδία.

Ο διαχειριστής ακινήτων απέκτησε το περιουσιακό στοιχείο για λογαριασμό του πανευρωπαϊκού ταμείου Generali Real Estate Logistics (GRELF) που διαχειρίζεται η Generali Real Estate S.p.A Società di gestione del risparmio. 

Ο πωλητής του ακινήτου ήταν η εταιρεία Wayland Real Estate BV. Το DC De Burght βρίσκεται στο επιχειρηματικό πάρκο Vredenburgh στο Waddinxveen, ένα ισχυρό σημείο για βιομηχανικά ακίνητα αφού βρίσκεται στην "καρδιά" του οικισμού Randstad. 

Η τοποθεσία έχει άμεση πρόσβαση στο λιμάνι του Ρότερνταμ και στα αεροδρόμια του Άμστερνταμ και του Ρότερνταμ, καθώς και στους τερματικούς σταθμούς φορτηγίδων και τρένων.

Το περιουσιακό στοιχείο, που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2021, αποτελείται από 26.000 τ.μ. και εκμισθώνεται πλήρως στην TFC Holland BV, σημαντικό διανομέα φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Γερμανία.