Δεύτερο ξενοδοχείο στη Νάξο απέκτησε η Attica Group
Δεύτερο ξενοδοχείο στη Νάξο απέκτησε η Attica Group

Δεύτερο ξενοδοχείο στη Νάξο απέκτησε η Attica Group

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα της δεκαετίας του '90 διαθέτει 54 δωμάτια και 104 κλίνες.
RE+D magazine
11.04.2024

Το 100% των μετοχών της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Galaxy Hotel, όμορου του Νaxos Resort Beach Hotel, που βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Γεωργίου αγόρασε η Attica Group μέσω της θυγατρικής της Attica Blue Hospitality.

Το ύψος της επένδυσης ανήλθε σε €14 εκατ. και χρηματοδοτήθηκε με ίδια κεφάλαια. Το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα Galaxy Hotel, με έτος ανέγερσης το 1990, απλώνεται σε έκταση συνολικής επιφάνειας 6.035 τ.μ. και διαθέτει 54 δωμάτια, 104 κλίνες, πισίνα και άλλους χώρους.

Οπως αναφέρει η εταιρεία η ανωτέρω επένδυση αποτελεί μέρος ενός διευρυμένου επενδυτικού πλάνου στο νησί της Νάξου με έτος αφετηρίας το 2021 όταν αποκτήθηκε το ξενοδοχειακό συγκρότημα Naxos Resort Beach Hotel το οποίο θα λειτουργήσει ως ενοποιημένη μονάδα με το νεοαποκτηθέν Galaxy Hotel.

Παράλληλα, ο Όμιλος ολοκλήρωσε την αγορά όμορων οικοπέδων έχοντας δημιουργήσει μέχρι σήμερα συνολική έκταση περίπου 20 στρεμμάτων. Πλέον το ξενοδοχειακό δυναμικό του Ομίλου στη Νάξο ανέρχεται σε 142 δωμάτια και 286 κλίνες με προοπτική μέσα από την περαιτέρω ανάπτυξη, να φτάσει τα 200 δωμάτια και 500 κλίνες αντίστοιχα, πάντα με σεβασμό στο χαρακτήρα του νησιού και το φυσικό περιβάλλον.

Ο συνολικός σχεδιασμός του έργου αποσκοπεί στη δημιουργία μιας εκ των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων στη Νάξο, δημιουργώντας υπεραξίες για τον Όμιλο.