Επένδυση ύψους €4 εκατ. στο κατάστημα της Lidl στη Ραφήνα
Επένδυση ύψους €4 εκατ. στο κατάστημα της Lidl στη Ραφήνα

Επένδυση ύψους €4 εκατ. στο κατάστημα της Lidl στη Ραφήνα

Το νέο κατάστημα διαθέτει χώρους πώλησης 1.472τ.μ και 161 θέσεις στάθμευσης.
RE+D magazine
02.06.2022

Το νέο εκσυγχρονισμένο της κατάστημα εγκαινίασε στη Ραφήνα Lidl Ελλάς επί της λεωφόρου Χρυσοστόμου Σμύρνης & Έλλης Αλεξίου, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του δικτύου της.

Η επένδυση ανέρχεται σε €4 εκατ. και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: κατεδάφιση και εκ νέου κατασκευή, αναδιάταξη του χώρου πώλησης για πιο άνετες και ευχάριστες αγορές, νέες υπερσύγχρονες ψυκτικές μονάδες για τα νωπά και κατεψυγμένα προϊόντα και διαμορφώσεις του περιβάλλοντα χώρου.

Το νέο κατάστημα στη Ραφήνα αναπτύσσεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο πώλησης 1.472 τ.μ., διαθέτει 5 ταμεία και 161 θέσεις στάθμευσης, καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων 2 θέσεων, που διατίθενται δωρεάν για όλους τους πελάτες του καταστήματος.

Παράλληλα, η εταιρεία προχώρησε και στον εκσυγχρονισμό όλων των βοηθητικών χώρων, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας συνθηκών εργασίας. Η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός των χώρων προσωπικού, αλλά και του χώρου πώλησης, ολοκληρώνουν την εργασιακή εμπειρία των εργαζομένων του καταστήματος και τους παρέχουν επιπλέον κίνητρα για την εξέλιξή τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία «στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας και με στόχο την ανάδειξη της εντοπιότητας, η Lidl Ελλάς εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα. Δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, η εταιρεία παραμένει πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά».