Επιστροφή στο γραφείο ζητά από τα διευθυντικά της στελέχη η JP Morgan
Επιστροφή στο γραφείο ζητά από τα διευθυντικά της στελέχη η JP Morgan

Επιστροφή στο γραφείο ζητά από τα διευθυντικά της στελέχη η JP Morgan

Ο επικεφαλής της τράπεζας επικρίνει έντονα την τηλεργασία.
RE+D magazine
13.04.2023

Πενθήμερη εργασία ζήτησε με εσωτερικό σημείωμα στα διευθυντικά της στελέχη η JPMorgan Chase & Co σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters.

«Οι διευθυντές μας παίζουν κρίσιμο ρόλο στην ενίσχυση της κουλτούρας και στη λειτουργία των επιχειρήσεων μας», ανέφερε η επιτροπή λειτουργίας της τράπεζας, σύμφωνα με το Reuters, σημειώνοντας πως θα «πρέπει να είναι παρόντες, να συναντώνται με πελάτες, να διδάσκουν και να συμβουλεύουν και να είναι πάντα προσβάσιμοι ανά πάσα στιγμή».

Ο επικεφαλής της τράπεζας, Τζέιμι Ντάιμον, επικρίνει έντονα την τηλεργασία, λέγοντας ότι η πρακτική δεν λειτουργεί για το νεότερο προσωπικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και άλλες εταιρείες στη Wall Street σκέφτονται να λειτουργήσουν με παρόμοιο τρόπο. Από τότε που άρχισε να υποχωρεί η πανδημία του COVID-19, οι τράπεζες προσπάθησαν με επιθετικό τρόπο να επιστρέψουν στις προ πανδημίας συνήθειες, ακόμη και αν οι πλειονότητα των μεγάλων ομίλων υιοθέτησαν υβριδικά μοντέλα εργασίας.

Οι υπάλληλοι της αμερικανικής τράπεζας που πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας υποχρεούνται να βρίσκονται στο γραφείο τρεις ημέρες την εβδομάδα.