Η CELESTYAL απέκτησε δεύτερο καινούριο κρουαζιερόπλοιο
Η CELESTYAL απέκτησε δεύτερο καινούριο κρουαζιερόπλοιο

Η CELESTYAL απέκτησε δεύτερο καινούριο κρουαζιερόπλοιο

Το "Celestyal Discovery" ξεκινά την πρώτη του κρουαζιέρα τον Μάρτιο του 2024.
RE+D magazine
17.11.2023

Την απόκτηση του δεύτερου νέου κρουαζιερόπλοιού της, το Celestyal Discovery ανακοίνωσε η Celestyal.

Το νέο πλοίο θα φτάσει στον Πειραιά, όπου κατά τη διάρκειά του χειμώνα θα εκτελεστούν εκτεταμένες αναβαθμίσεις όπως και στο Celestyal Journey που προστέθηκε πρόσφατα εν όψει  της νέας τουριστικής περιόδου που ξεκινάει το Μάρτιο του 2024. 

Το Celestyal Discovery του οποίου το όνομα συμβολίζει την κουλτούρα της εταιρείας να δημιουργεί αξέχαστες στιγμές και να ωθεί σε νέες ανακαλύψεις είναι ένα κρουαζιερόπλοιο μεσαίου μεγέθους. Διαθέτει 633 καμπίνες, 62 από τις οποίες διαθέτουν μπαλκόνια, φιλοξενώντας συνολικά περίπου 1.266 επισκέπτες. Κατασκευάστηκε το 2003 για λογαριασμό της Carnival Corporation, ενώ ταξίδευε υπό την ιδιοκτησία της AIDA Cruise καθ' όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του ως σήμερα.

Το νεότερο πλοίο της Celestyal θα ενταχθεί στο πλάνο πωλήσεών της από τις 11 Δεκεμβρίου 2023, αντικαθιστώντας το Celestyal Olympia στο ανακοινωμένο πρόγραμμα κρουαζιέρων του για το 2024. Οι επιβάτες που έχουν ήδη πραγματοποιήσει κρατήσεις με το Celestyal Olympia θα ενημερωθούν σχετικά από τη Celestyal και θα φιλοξενηθούν σε κρουαζιέρες με το αναβαθμισμένο Celestyal Discovery.