Η DIMAND στηρίζει το OPEN HOUSE Athens με την παράλληλη δράση OPEN OFFICE
Η DIMAND στηρίζει το OPEN HOUSE Athens με την παράλληλη δράση OPEN OFFICE

Η DIMAND στηρίζει το OPEN HOUSE Athens με την παράλληλη δράση OPEN OFFICE

Επισκεφθείτε στις 9 και 10 Απριλίου το πιο fun green ξενοδοχείο της Αθήνας, το Moxy Athens City και κερδίστε μια διανυκτέρευση.
RE+D magazine
08.04.2022

Η DIMAND συμμετέχει και εφέτος στο OPEN HOUSE Athens που επιστρέφει με δια ζώσης ξεναγήσεις, μετά από δύο χρόνια «από απόσταση».

Υποδεχόμαστε στο Moxy Athens City το κοινό, ενώ παράλληλα στηρίζουμε, ως αποκλειστικός χορηγός, τη δράση OPEN OFFICE.

Η DIMAND, δίνει σε κατοίκους και επισκέπτες της πρωτεύουσας, τη δυνατότητα να επισκεφθούν το πρώτο «πράσινο» ξενοδοχείο της Αθήνας που θα πιστοποιηθεί με LEED Gold και μάλιστα έχει την υπογραφή της Marriott. Το Moxy Athens City, που θα είναι ανοικτό για το κοινό το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Απριλίου, από τις 10:00 έως τις 14:00, βρίσκεται στην οδό Σταδίου 65 και αποτελεί το τέλειο σημείο εκκίνησης για να ανακαλύψει ο επισκέπτης τα «θέλγητρα» της Αθήνας, από την Ακρόπολη μέχρι τη γραφική γειτονιά της Πλάκας.

Η εμπειρία Moxy Athens City ξεκινά από το εντελώς πρωτότυπο check-in στη reception – BarMoxy, το οποίο θα αποτελεί το σημείο συνάντησης των επισκεπτών και του ποικιλόμορφου κοινού της πόλης. Τα 200+1 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μοναδικά σχεδιασμένα και εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και φωτισμούς led, που ενεργοποιούνται με την κίνηση, για μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα. Προσφέρουν φορητή συνδεσιμότητα που συμπληρώνεται με μεγάλες οθόνες HDTV και λειτουργία airplay.

Τα αρχιτεκτονικά γραφεία Κοκκίνου-Κούρκουλα και Divercity Architects κατάφεραν να προσδώσουν δυναμισμό, καινοτομία και δημιουργικότητα στο ιστορικό Σαρόγλειο Μέγαρο, το οποίο άλλοτε στέγαζε το Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Όσοι επισκεφθούν το ολοκαίνουριο και πιο fun green ξενοδοχείο της Αθήνας, θα μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση με έπαθλο μια διανυκτέρευση.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει:

1.    να ακολουθήσουν τις σελίδες @dimand_s.a @moxyathenscity @openhouseathens, και

2. να αναρτήσουν στον λογαριασμό τους στο Instagram μια φωτογραφία από την επίσκεψή τους κάνοντας χρήση του hashtag #DimandMoxyCompetition

Όροι και περισσότερες πληροφορίες θα υπάρχουν διαθέσιμες στη σελίδα της DIMAND στο Instagram.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 11 Απριλίου, τα μεσάνυχτα (00.00), και ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από κλήρωση και θα ανακοινωθεί στις 18/04.

Η παράλληλη δράση OPEN OFFICE, την οποία στηρίζει, ως αποκλειστικός χορηγός, η DIMAND, έχει ως στόχο να αναδείξει τα αρχιτεκτονικά γραφεία της Αθήνας και να συστήσει καταξιωμένους, αλλά και ανερχόμενους αρχιτέκτονες που ξεχωρίζουν. Μέσα από μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις σε 4 αρχιτεκτονικά γραφεία, οι αρχιτέκτονες ξεναγούν το κοινό στον χώρο τους και μιλούν για το επάγγελμά τους, τις συνθήκες και τον τρόπο με τον οποίον εργάζονται και δημιουργούν. Τα βίντεο θα κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 8 Απριλίου στο κανάλι του Open House Athens στο YouTube.  

Τα γραφεία που συμμετέχουν είναι τα εξής:

A&M ARCHITECTS

PILA STUDIO

K_STUDIO

AGIS MOURELATOS | ARCHITECTS