Η Hilton ανοίγει νέο ξενοδοχείο στη Βιέννη
Η Hilton ανοίγει νέο ξενοδοχείο στη Βιέννη

Η Hilton ανοίγει νέο ξενοδοχείο στη Βιέννη

Το ξενοδοχείο υπό την φίρμα Hampton by Hilton προγραμματίζεται να λειτουργήσει το φθινόπωρο του 2024.
RE+D magazine
10.06.2022

Η Hilton ανακοίνωσε τα σχέδιά της να ανοίξει ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία Hampton by Hilton στον κόσμο στη Βιέννη.

Μετά από μια συμφωνία franchise με τον συνεργάτη της Primestar Hospitality GmbH, με την οποία η Hilton έχει μια σειρά από συμφωνίες στη Γερμανία, το νέο ξενοδοχείο έχει προγραμματιστεί να ανοίξει το φθινόπωρο του 2024.

Το ύψους €40 εκατ. νέο συγκρότημα με την ονομασία Hampton by Hilton Vienna City West θα περιλαμβάνει 358 δωμάτια τα οποία θα κατασκευαστούν σύμφωνα με το μοντέρνο σχεδιασμό του Hampton by Hilton. Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και έναν πολυλειτουργικό ανοιχτό χώρο λόμπι σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των επισκεπτών κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. 

Η Βιέννη, που ονομάστηκε ως η πιο βιώσιμη πόλη στον κόσμο, διαθέτει άφθονους χώρους πρασίνου, μουσεία και σπουδαία αρχιτεκτονικά κτίρια. Το Ανάκτορο Schönbrunn, μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από το Hampton by Hilton Vienna City West, είναι ένα από τα μεγαλύτερα μπαρόκ παλάτια της Ευρώπης.

Εκτός από πολλά ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, όπως το Rathaus, το μουσείο Belvedere και το Hofburg, η πόλη προσφέρει πολλά σημεία για διασκέδαση μεταξύ των οποίων και δεκαπέντε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin.