Η LaSalle αποκτά ακίνητο φροντίδας ηλικιωμένων στο Παρίσι
Η LaSalle αποκτά ακίνητο φροντίδας ηλικιωμένων στο Παρίσι

Η LaSalle αποκτά ακίνητο φροντίδας ηλικιωμένων στο Παρίσι

Τα δυο κτίρια θα προσφέρουν 116 και 137 διαμερίσματα για ηλικιωμένους και πολλές παροχές όπως γυμναστήριο, εστιατόριο, σαλόνι και κήπους.
RE+D magazine
13.04.2022

Την απόκτηση δυο προ-μισθωμένων ακινήτων του κλάδου φροντίδας ηλικιωμένων ολοκλήρωσε η LaSalle στο Παρίσι.

Πρόκειται για το les Villa Beausoleil, που αποκτήθηκε για λογαριασμό ενός Γερμανού ιδιώτη επενδυτή. Η συναλλαγή εντάσσεται στο πλαίσιο της πώλησης και επαναμίσθωσης με τη Steva, μια γαλλική οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1967, η οποία πρόσφατα βραβεύτηκε ως Καλύτερη Γαλλική Εταιρεία στον τομέα φροντίδας ηλικιωμένων για το 2022.

Το πρώτο ακίνητο θα προσφέρει 116 διαμερίσματα για ηλικιωμένους, μαζί με διάφορες ανέσεις, όπως θυρωρείο, εστιατόριο, σαλόνι, γυμναστήριο για ηλικιωμένους και κήπο με αποκλειστική πρόσβαση στους κατοίκους σε συνολική έκταση 6.036 τετραγωνικά μέτρα. Το δεύτερο ακίνητο θα αποτελείται από 137 διαμερίσματα σε συνολική έκταση 6.900 τετραγωνικά μέτρα με παρόμοιες παροχές.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η εξαγορά προέρχεται από την πρόσφατη αγορά από την εταιρεία ενός ακινήτου για ηλικιωμένους στην κεντρική Τουλούζη για λογαριασμό του Encore+, του πανευρωπαϊκού ανοιχτού ταμείου της LaSalle.