Η Veropoulos επενδύει €15 εκατ. σε hypermarket στη Σερβία
Η Veropoulos επενδύει €15 εκατ. σε hypermarket στη Σερβία

Η Veropoulos επενδύει €15 εκατ. σε hypermarket στη Σερβία

Ο όμιλος μαζί με την Jumbo διαθέτει 23 σημεία σε Σερβία και Βόρεια Μακεδονία.
Ειρήνη Θεοφανίδου
09.01.2023

Η Βερόπουλος έχει επενδύσει 15 εκατ. ευρώ στο μεγαλύτερο κατάστημά της στα Βαλκάνια, που βρίσκεται στο Νόβι Σαντ της Σερβίας.

Με έκταση περίπου 10.000 τετραγωνικών μέτρων, το ακίνητο διαθέτει μια υπεραγορά Super Vero και ένα κατάστημα παιχνιδιών και ειδών οικιακής χρήσης Jumbo. Τον εξωτερικό σχεδιασμό του ακινήτου και του περιβάλλοντος χώρου ανέλαβε το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο k-lab και του εσωτερικού χώρου η αυστριακή εταιρεία Schweitzer.

Το Super Vero προσφέρει πάνω από 17.000 προϊόντα διατροφής και μη, συμπεριλαμβανομένων περίπου 600 ελληνικών προϊόντων, φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ελιές, ελαιόλαδο, είδη ζαχαροπλαστικής, τσάγια, φυσικά καλλυντικά και προϊόντα από το Άγιο Όρος.

Εκτός από ελληνικά και τοπικά προϊόντα, η Super Vero πουλάει επίσης αποκλειστικά προϊόντα που δεν μπορείτε να βρείτε σε άλλα σούπερ μάρκετ και υπεραγορές, όπως Tyrrels Chips από το Ηνωμένο Βασίλειο και φρέσκα αρτοσκευάσματα από τη Γαλλία. Το κατάστημα πουλά και Σέρβικα προϊόντα όπως τα «Riznica ukusa iz Srbije» (θησαυροί γεύσης από τη Σερβία). Το υπερμάρκετ διαθέτει επίσης μπιστρό, καφέ και εστιατόριο.

Η Veropoulos διαθέτει 23 καταστήματα (συμπεριλαμβανομένων των υπεραγορών Vero και Super Vero και των καταστημάτων Jumbo) στη Σερβία και Βόρεια Μακεδονία.